Kapaklı Gazetesi - Kapaklı PTT Şubesi ve Kapaklı Vergi Dairesinde personel eksikliği yaşandığına dikkat çeken DEVA Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İlhan Turhan, vatandaşların bu kurumlar önünde sıra beklediğini belirterek, “70’li 80’li yıllara geri mi dönüyoruz?” dedi.

“GEREKİRSE MEMUR ALIMI YAPILMALI”

Konuyla ilgili hem çalışanların hem de vatandaşların mağdur olduğunu söyleyen Başkan Turhan, “PTT ve vergi dairesindeki hizmet eksiklerinden dolayı vatandaşlarımız mağdur edilmemeli. Kış şartlarında ve pandemiden dolayı çalışma saatleri kısıtlı olduğu için işlerinden izin almakta zorlanan vatandaşlarımız var. 70’li 80’li yıllara geri mi dönüyoruz? Gerekirse memur alımı yapılmalı veya şube açılmalı.” ifadelerini kullandı.

“YAZIKTIR GÜNAHTIR”

İki kurumun da bulunduğu Erbay Caddesi’ndeki yolun, bozuk olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Turhan, “Ayrıca yollarımız çok kötü derecede. Yanlış ve yavaş çalışmalar ile vatandaşlarımız mağdur edilmemeli. Bizler DEVA Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı olarak bu eksikliklerin giderilmesi ve çalışmaların bir an önce tamamlanması için çağrıda bulunuyoruz. Kötü yollardan dolayı nice araçlar hasar görüyor. Vatandaşlarımız yolda yürüyemez hale geldi. Yazıktır günahtır. Bir an önce bu eksiklikler tamamlanmalı.” diyerek sözlerini tamamladı.