Kapaklı Tokatlılar Derneği Tarafından Düzenlenen 4. Piknik Şölenine Katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca Hemşerilerine Destek Amacıyla Katıldığı Şölende Beklemediği Bir Tepkiyle Karşılaştı.
 
Piknik şöleninde hemşerilerine seslenen Karaca’nın önce mikrofonun fişi çekilerek sesi kısıldı. Ardından gelen tepkiler üzerine apar topar sahneden inmek zorunda kalıp şenlikten ayrıldı.
 
KARAAĞAÇ’TA DERNEK AÇILIŞINA KATILDI
Aynı zamanda Tokatlı olan Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, İlçemizdeki ziyaretlerine Karaağaç mahallesinde açılışı gerçekleştirilen Tokat Sulusaray Ballıkaya Köyü Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışına katılarak başlarken, ardından Kazak Gölünde gerçekleştirilen Tokatlılar Derneği 4 Piknik Şölenine katıldı.
 
ÖNCE MİKROFONUNUN FİŞİ ÇEKİLDİ
Burada hemşerilerine seslenmek için sahneye davet edilen Karaca, sahnede siyasi konuşmalar yapıp muhalefet partilerini eleştirmeye başlayınca hiç beklemediği tepkilerle karşı karşıya kaldı. Konuşması esnasında mikrofonunun bağlı olduğu fiş çekilerek sesi kesilen Karaca, görevlilerin durumu fark edip müdahale etmesiyle konuşmasına devam etti. 
 
SÖZLÜ SATAŞMALAR BAŞLAYINCA SAHNEDEN İNMEK ZORUNDA KALDI
Konuşmasının devamında muhalefet partilerini eleştirmeye devam eden ve Ak Parti’nin icraatlarını anlatmaya başlayan Karaca’ya bu defa sözlü sataşmalar başladı. Önce kendisine söylenenleri fark etmeyen Karaca, Tepkilerin yükselmesi üzerine konuşmasını kısa kesmek zorunda kaldı.
 
ORTAM BİR TÜRLÜ YATIŞMADI
Bu esnada Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Erdal ve tepki gösterenler arasında kısa bir gerginlik yaşanırken, her iki taraftan araya girenler ortamı yatıştırmaya çalışsa da ortamı yumuşatmaya yetmedi.
 
Dernek Başkanı Hasan Aydoğan’ın elinden plaketini alan Harun Karaca, sahneden iner inmez şenlik alanını terk ederek ilçemizden ayrıldı.