31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler için Seçmen listeleri askıya çıktı. Vatandaşların internet üzerinden de seçmen bilgilerini sorgulayabileceğini dile getiren AK Parti Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Dursun Tekin, ‘’Önümüzdeki Yerel seçimler için 4 Ocakta Seçmen listeleri askıya çıkmıştır. Vatandaşlarımızın oy verme günü zora düşmemeleri için 17 Ocak tarihine kadar Muhtarlık askı listelerinden ve de www.ysk.gov.tr internet sitesinden seçmen sorgulama linkini tıklayıp öğrenebilirler.’’ dedi.

‘’SANDIĞA GİDEMEYEN VATANDAŞLARIMIZIN SANDIK EVLERİNE GELECEK’’

‘Seyyar Sandık’ uygulaması ile sandığa gidemeyen vatandaşlara da oy kullanma hakkı tanındığını belirten Tekin, ‘’İlk defa 24 Haziran Genel Seçimlerinde uygulamaya başlatmış olduğumuz Seyyar sandık uygulaması ile bu seçimlerde de rahatsızlığı sebebiyle sandığa gidemeyecek vatandaşlarımız için sandık evlerine gelecektir. Yüksek Seçim kurulunun vermiş olduğu bu hizmetten vatandaşlarımız yararlanabilmesi için 17 Ocak 2019 tarihi saat 17.00 a kadar bağlı bulunduğu hastanelerden hasta yakınlarından herhangi birisinin hastalık durumunu bildiren evrakla beraber Çerkezköy Adliyesi'nde bulunan Seçim kuruluna Başvurmalarını önemle rica ederiz.’’ İfadelerini kullandı.

‘’VATANDAŞLARIMIZA YARDIMCI OLMAYA HAZIRIZ’’

Son olarak AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı olarak vatandaşların her türlü sorununda yanlarında olduğunu hatırlatan Dursun Tekin, ‘’Eğer gerekirse, vatandaşlarımızın seçmen kayıtlarındaki sıkıntıları giderememe durumunda biz de AK Parti Kapaklı teşkilatı olarak itiraza yetkili kişilerimiz vasıtasıyla yardımcı olmaya her daim hazırız.’’ diye konuştu.