Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer KARADENİZ Basın Mensupları İle Kahvaltıda Buluştu.

Kahvaltıda konuşan Karadeniz, “Tekrar partimizi tek başına iktidar yapmak üzere yola çıkıyoruz bunu başaracağımıza inanıyoruz ve bu konuda milletimize güveniyoruz. Şahsen benim bu seçimle ilgili sloganım tek başına, iş başına tek başına Ak Parti iktidara” dedi.

BEZGİN; TEKİRDAĞ’IN LOKOMOTİFİYİZ
Şanlıurfa Şehzade pide ve kebap salonunda düzenlenen kahvaltıya Ak Parti ilçe başkanı Salih Bezgin, Ak Parti gençlik kolları başkanı Ayhan Erdal ve Basın mensupları katıldı.
Kahvaltıda ilk konuşmayı yapan ilçe başkanı Salih Bezgin; Partiye gösterdikleri samimiyetlerinden dolayı tüm aday adaylarına teşekkür etti ve Ömer Karadeniz’e başarılar diledi.
Bezgin, “İki ay önceki yaşadığımız seçimden sonra tekrar aday olması bir samimiyet’dir, ben Ak Partiliyim diyebilmektir. Benim gönlümden geçen Kapaklı’nın bu sıralamada kesinlikle ve kesinlikle bu sıralamada olmasıdır. Tekirdağ ilçelerinde Kapaklı Türkiye ortalamasını yakalamış durumdadır ve sıralamada bir adayı hak etmektedir. Biz Tekirdağ’ın lokomotifiyiz bu lokomotifin arkasındaki vagonlarda yer almak istemiyoruz, lokomotifin bizzat içerisinde olmak istiyoruz. Bu sesimizi duydular ki 2. Sıra adayını bölgemize verdiler. İlk defa Tekirdağ siyasi tarihinde biz 2. Sırayı aldık” diyerek sözlerini tamamladı.

PARTİMİN HİZMETİNDEYİM
İlçe başkanı Bezgin’ den sonra söz alan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer KARADENİZ ise “Kısa süre önce aramızdan ayrılan Kapaklı postası imtiyaz sahibi Şinasi Şahin’ e Allah’tan rahmet diliyorum kendisini de burada ağırlamak isterdik fakat ömrü vefa etmedi. Kendisi benimle ilk röportaj yapan ilk soruyu soran gazetecilerdendi. Bu vesileyle kendisini bir kez daha rahmetle anıyorum. Türkiye malumunuz yeniden bir seçime gidiyor. Biz buna erken seçim demiyoruz seçimlerin yenilenmesi diyoruz. Bizde bu seçimde tekrardan aday adayıyız. Benim aday adaylığım partim için partimin tekrardan tek başına iktidar olabilmesi için ülkemin tekrardan siyasi ve ekonomik istikrarı yakalaması için bende varım aday adayıyım ve partimin hizmetindeyim.

Türkiye Cumhuriyet tarihinden itibaren dönem dönem çok güzel yükselme trendleri yakalamıştır. İlk yakalamış olduğu trend rahmetli Adnan Menderes’in Demokrat partisi ile ellili yıllarda iktidar oluyor. 60 yılına kadar Türkiye yukarıya kadar büyüyor ve gelişiyor. Akabinde bir darbe ihtilal ve rahmetli Menderes’in idamı ile bu süreç neticeleniyor. Bu arada zayıf hükümetler zayıf koalisyonlar rahmetli Özal dönemine kadar devam ediyor. 1983 de tek başına iktidar olan rahmetli Özal ile 10 yıla yakın bir sürede ülkemiz tekrardan refaha ve huzura kavuşuyor. Rahmetli Özal’ dan sonra tekrardan ülkemiz küçülme dönemi yaşamaya başladı.

TEK BAŞINA İKTİDAR OLMAK İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ
Ak Parti iktidara geldiğinde Türkiye uçurumun kenarındaydı. Ak Parti 12-13 yılda ülkede enlere imza attı. En büyük yatırımlar Ak Parti döneminde gerçekleşti, sağlıktan eğitime, alt yapıya ve ulaşıma çok ciddi hizmetler yapıldı. Maalesef 7 Haziran seçimlerinde hiç birimiz bu sonucu beklemiyorduk. Üç aydır ülkede bir hükümet kurulamıyor. Koalisyonlarla yönetilmeye alışık değiliz, bu yüzden şahsıma da bir iş düşüyor. Tekrar partimizi tek başına iktidar yapmak üzere yola çıkıyoruz bunu başaracağımıza inanıyoruz ve bu konuda milletimize güveniyoruz. Şahsen benim bu seçimle ilgili sloganım tek başına, iş başına tek başına Ak Parti iktidara. Ben bir partili olarak bir irade beyanında bulundum partim beni değerlendirir veya değerlendirmez ben her zaman partimin yanındayım sizlerde buna şahitsiniz. Yerel seçimler den sonra 2 seçim geçirdik ve ben bu seçimlerde hep sahadaydım ve her zamanda partimin yanındaydım. İnşallah da hep partimin yanında olacağım. Katılımlarından dolayı Kapaklı ilçe başkanımız Salih Bezgin’e gençlik kolları başkanımız Ayhan Erdal’ a ve siz basın mensuplarına çok teşekkür ederim” dedi.