Geçtiğimiz günlerde AK Parti’den Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı’na başvuran Sefer Demir, hız kesmeden saha çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında gazetemizin haber merkezini ziyaret eden Sefer Demir, Meclis Üyesi olduğu takdirde Kapaklı’nın geleceği için çalışacağını dile getirdi. 

‘’ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIM’’

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Sefer Demir’i, gerçekleştirdiği ziyarette Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil karşıladı. Cumhur İttifakı’nın Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin’in yanında yer almak istediği dile getiren Demir, ‘’Uzun yıllar hizmet ettiğim partime, önümüzdeki yerel seçimlerde seçildiğim takdirde daha iyi hizmet verebilmek için AK Parti’den Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldum. Önce vatanım, sonra ilçem ve partim olmak üzere bu hizmet yarışında elimi taşın altına koymaya hazırım.’’ dedi.

‘’AMACIM ÇÖZÜM ÜRETMEK’’

Kapaklı halkının sorunlarını dile getirmek istediğini belirten Demir, ‘’Meclis üyesi halkın gür sesidir. Ben şahsım adına koltuk, makam ve mevki sevdalısı bir insan değilim. Tek amacım halkımızın sorunlarını mecliste dile getirmek ve ilçemizin problemleri için çözüm üretmektir. Belediye Başkan Adayımız Mustafa Çetin’in ve halkımızın takdiri ile seçilirsem, 5 yıllık görev sürecinde bunu en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalışacağım.’’ İfadelerini kullandı. 

SEFER DEMİR KİMDİR?

1967 Samsun Kavak doğumlu olan Sefer Demir, 1989 yılında İstanbul Bayrampaşa Vakıfbank Şubesi'nde memur olarak göreve başladı.1993 yılında  Çerkezköy Vakıfbank Şubesi'ne tayin olan Demir, Kapaklı’ya taşındı. AK Parti’deki aktif siyasi hayatına 2011 yılında Ali Osman Orhan yönetimindeki belde teşkilatında  yer alarak başlayan Demir, üç dönem Belde Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Ardından Kapaklı’nın ilçe olması ile birlikte ilçe yönetiminde Yerel Yönetimler Başkanı olarak görev alan Sefer Demir, 2014 yılında Salih Bezgin yönetiminde iken AK Parti Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı oldu.  2014 yerel seçimlerinde Okul Sorumlusu olarak görev yapan Demir,  gerçekleşen seçimlerde AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisad Bölümü Mezunu olan Sefer Demir, aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Adalet Bölümü ikinci sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatını sürdürüyor. Sefer Demir, evli ve 1 çocuk babasıdır.