10 Şubat Pazar günü saat 17:00’da Kapaklı Öz Havzalılar Derneği’nde gerçekleşen programa yoğun katılım sağlandı. Gerçekleşen programa AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin ve çok sayıda partili ve dernek üyesi katılım gösterdi.

 ‘’HAYIRLI OLSUN’’

Programda konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Gittiğimiz her yerde adeta bir düğün havası var, bugün de burada onu görüyorum. Bu dönem yerel seçimlere güçlü bir isimle çıktık. İnşallah Rabbim bizi mahcup etmez ve Kapaklı’nın kaderini birlikte değiştiririz. Ruhi Baba, meclis üyesi aday adayı başvurusunda bulundu. Kendisinin tecrübelerinden hepimiz faydalanacağız. Kendisine de hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi.

‘’RUHİ BABA GERÇEK BİR MEMLEKET SEVDALISI’’

Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin de programda söz aldı. Ruhi Özden ile siyasi bir geçmişi olduğuna vurgu yapan Çetin, ‘’2009’da kendisinin elini kaldırdığımda Samsunluların çok azı tanıyordu onu. Bana diyorlardı ki ‘Listende Samsunlu yok.’ Ben de kendilerine ‘Öyle bir adam buldum ki size, tam bir gönül adamı. Gerçek memleket sevdalısı.’ Allah’a çok şükür beni hiç yanıltmadı. Gerçekten gönül adamı, can dostumdur ‘’ dedi.

‘’BU KAPAKLI’NIN GELECEĞİ MESELESİDİR’’

Kapaklı’nın geleceği için mücadele ettiklerini söyleyen Çetin, ‘’Ben 51 yaşında bir kardeşiniz, bir arkadaşınız ve bir ağabeyiniz olarak 25 yıldır Kapaklı’daki yerel siyasette sizlerle gönül birliği yaptım. Ben siyasete Doğru Yol Partisi’nde başladım ve Süleyman Soylu bakanımız ile yıllar yılı birlikte yürüdüm. Onunla birlikte AK Parti’ye katıldım ve geçen dönem de Aday Adayı oldum. Siyaset cenk işidir ama baht işidir de. Geçen dönem nasip olmadı, bu dönem 14 Aday Adayı arkadaşımdan bana nasip oldu. Diğer aday adayı arkadaşlarımın da yanımızda yürümesinden son derece memnunum ve mutluyum. Bu nefis meselesi değil, Kapaklı’nın çocuklarının geleceği meselesidir.’’ İfadelerini kullandı.

‘’LİSTE DIŞINDA KALANLAR BENİM İÇİN EN KIYMETLİLER’’

Çetin, konuşmasını şu sözlerle noktaladı; ‘’Siz Samsunlular Kapaklı’da önemli bir güce sahipsiniz. Her dönem size yönelik algı ‘Samsunlular 4 parça’ diyeydi. Ama bu dönem görüyorum ki Samsunlular tek parça. Bu birlik ve beraberliğimizi 31 Mart akşamı sandıklarda da yansıtacağımıza eminim. Bizim ekibimizde ağır ağabeylerimiz, güçlü kadrolarımız, donanımlı insanlarımız var. Ruhi Baba da bunlardan biri. Allah nasip ederse ben onu Büyükşehir meclisinde de görmek istiyorum. Şuanda 60’a yakın müracaat var 31 tane meclis üyesi yazacağız. Hepsine görev veremeyeceğiz ama kimse kırılmayacak. Allah kime nasip ettiyse onlarla beraber yürüyeceğiz. Liste dışında kalanlarsa benim için en kıymetliler olacak. Onlar benim için daha önemli çünkü onlarla gönül birliği yapacağız. Gazamız mübarek olsun.’’

‘’RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN"’’

Programın son konuşmasını AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ruhi Özden gerçekleştirdi. Dernek üyelerinin alkışları ve sloganları eşliğinde konuşmasına başlayan Özden, ‘’Başkanımız biraz önce de anlattı. Beraber 2009 yılında bir yolculuğa çıktık. O yol trafik kazası gibi bir şeydi. Allah kısmet ederse 2019 yılındaki mücadelemizle o yolculuğu tamamına erdireceğiz. Beraber mücadele ettiğimiz müddetçe belediyeyi alacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.’’ Diyerek konuşmasını tamamladı.