Kapaklı Gazetesi - İlçe başkanları ile gerçekleştirilen toplantıda konuşan DEVA Parti Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, ‘’Partimize talep, tahmin ettiğimizden de yüksek olması bizlere mutluluk veriyor. Onur ve gurur duyuyoruz.’’ dedi. Bahis sitelerinin babası giriş.

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda, 29 Aralık’ta Ankara’da gerçekleşecek olan genel kongreyle ilgili istişarelerde bulunuldu. Ayrıca ilçe teşkilatlarındaki gelişmeler hakkında da bilgi alan İl Başkanı Çebi, üye sayılarının günden güne arttığını ifade etti. Toplantıya katılım sağlayan DEVA Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İlhan Turhan da, teşkilat hizmet binasının tutulduğunu ve çalışmaların süratle ilerlediğini kaydetti.

‘’TÜM İL VE İLÇELERDEN ÜYELERİMİZLE BULUŞACAĞIZ’’

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, ‘’İlçe başkanlarımız ile gerçekleştirdiğimiz 4,5 saatlik toplantıda teşkilatlanmalar hakkında bilgi topladık. Partimize talep, tahmin ettiğimizden de yüksek olması bizlere mutluluk veriyor. Ayrıca 29 Aralık’ta belilrenen genel merkez kongremiz için hazırlıklar yapılmaya başlandı. Türkiyemizin tüm il ve ilçelerinden üyelerimizle genel merkez kongresinde buluşacağız.’’ dedi.