Kapaklı’nın sevilen simalarından Kömürköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyfi Özgerçek, yerel seçimler öncesi CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı’na başvurdu. CHP Kapaklı İlçe Teşkilat Binası’nda gerçekleştirdiği başvurusu esnasında açıklamalarda bulunan Özgerçek, ‘’Yaşadığım ilçenin iyi olmasını istiyorum. Bende taşın altına elimi koymak istiyorum. Eleştirmek yerine sorumluluk almak istiyorum.’’ Dedi.

Yıllardır siyasetten uzak bir şekilde dernek başkanlığı görevini yürüten Kömürköylüler Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı’na başvurdu. Kalabalık bir heyetle başvuruya gelen Seyfi Özgerçek'e, hemşehrileri ve dernek yönetimi eşlik etti.

‘’KENDİMDE BÜYÜK BİR ENERJİ HİSSEDİYORUM’’

Kapaklı için hizmet etmek istediğini söyleyen Özgerçek, şu ifadeleri kullandı; ‘’ Yüksek bir ruhla, yüksek bir enerjiyle ben de yaşadığım ilçenin iyi olmasını istiyorum.‘Bende taşın altına elimi koymak istiyorum eleştirmek yerine sorumluluk almak istiyorum. Ben, çocuklarıma daha iyi bir gelecek sunmak istiyorum’ diyen yaklaşımınızla bizler hep beraber olduğumuz sürece, iyi ve idealist insanlar bir arada olduğumuz sürece gerçekten geleceğe olan inancım pekişiyor, artıyor, gönlüm zenginleşiyor. Sizleri gördüğüm zaman, ki her birinizi ayrı ayrı tanıyorum, kendimde büyük bir enerji, büyük bir güç hissediyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ayaklarınıza, yüreğinize sağlık gerek yanımda olan, mesaj gönderen, telefonla arayıp hayırlı olsun temennisinde bulunan tüm dostlarıma teşekkür ederim.’’

Özgerçek’in adaylık başvurusunu CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin kabul etti. Seyfi Özgerçek’e siyasi hayatında başarılar dileyen Seçkin, adaylığının Kapaklı için hayırlı olması temennisinde bulundu.