Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’na misafir oldu.

Toplantıya Vekil Adayı Önsel ile birlikte MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetimi de katılım gösterdi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel, ‘’Ben Tekirdağ’ın en büyük iki ilçesinden bir temsilcinin Ankara’da olması taraftarıyım. Bu bölgenin de Ankara’da söz sahibi olması lazım. O yüzden hepinizden destek bekliyorum.’’ dedi.

‘’BİR TEMSİLCİNİN ANKARA’DA OLMASI TARAFTARIYIM’’

Sözlerine kendisini tanıtarak başlayan Önsel,  “Bildiğiniz üzere Çerkezköylüyüm, Çorlu’da oturuyorum ve Ergene’de iş yerim var. Diğer partilerde Çorlu’dan ve Çerkezköy’den aday yok. Ben Tekirdağ’ın en büyük iki ilçesinden bir temsilcinin Ankara’da olması taraftarıyım. Bu bölgenin de Ankara’da söz sahibi olması lazım. O yüzden hepinizden destek bekliyorum.”  İfadelerini kullandı.

‘’YABANCISI OLANLAR UZUN VAKİT HARCAMIŞ OLABİLİR’’

Önsel, ‘’Bugün benim de üyesi olarak bulunduğum Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretimiz dolayısıyla huzurlarınızdayız. Öncelikle hepinize bu toplantıyı ayarlayıp bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Biz Çerkezköy’ün yabancısı değiliz, yabancısı olanlar burada o kadar uzun vakit harcamış olabilirler. Şuanda Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde müthiş bir çalışma yürütüyoruz. Herhalde en fazla çalışan ekibiz, bu çalışmaları da sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz, herhalde sizler de takip ediyorsunuzdur. Çocukluğumuz, gençliğimiz buralarda geçti ve geçtiğimiz dönem de Çerkezköy’de Belediye Başkanı Adayıydım.’’ Sözlerini kaydetti.

‘’BÖLGEYLE İÇ İÇE İNSANLARI BARINDIRAN TEK LİSTE MHP’DE’’

Ayrıca diğer partilerin merkez odaklı aday seçiminde bulunduğunu vurgulayan Önsel, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu seçimlerde Tekirdağ’ın üzerinde ayrı bir önemi bulunmakta. Çünkü tüm siyasi partilerimiz seçim listelerini paylaştı ve listelere baktığımız zaman bölge hassasiyetini önemseyen, bölgenin sıkıntılarıyla iç içe olan insanları barındıran tek liste Milliyetçi Hareket Partisi’nindir. Bu seçkin meclisin siyaseti de yakından takip ettiğini biliyoruz. Buradaki herkesin kendi bölgesinde ağırlığı olan kişilerden seçildiğini biliyoruz. Böyle bir meclisten Tekirdağ’da böylesine güçlü bir liste yaptığımız bir seçimde sizlerden güçlü bir destek bekliyoruz.’’ Diyerek meclisten destek beklediğini dile getirdi.