Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları, Ak Parti İlçe Teşkilatı Tarafından Düzenlenen Kahvaltı Programında STK Temsilcileriyle Bir Araya Geldiler.

Programın sunumunu gerçekleştiren Ak Parti Belediye meclis üyesi İrfan Demir konuşmasında, ”Bu kahvaltımızda Kapaklımızın bütün renklerini, bütün Kapaklı’yı burada görüyor ve hissediyorum. Biz her zaman biriz, beraberiz, kardeşiz ve hep birlikte Kapaklı’yız. Bunun en güzel örneğini de bugün burada sergiliyoruz” dedi.

KİMLİK TARTIŞMASI ÇIKARMAK İSTİYORLAR

Programın açılış konuşmasını ise ilçe başkanı Salih Bezgin yaptı. Bezgin, “HDP kalkmış Kürt milliyetçiliği yapıyor. MHP Türk milliyetçiliği yapıyor, CHP Atatürkçülük yapıyor. En iyi Atatürkçü, En iyi Türk milliyetçisi, en iyi Kürt milliyetçisi biziz diyoruz. Çünkü biz kardeşiz. Oyunları birlik, beraberlik ve Kardeşliğimizi bozmak için uğraşıyorlar. Türkiye’de kimlik mi? Kişilik mi? Tartışması çıkarmak istiyorlar. Ama Türk, ama Kürt, Ama Alevi,  Ama sunni, ama Boşnak ne olacağımızı biz belirleyemiyoruz. Ama bizim en güzel ortaklığımız Müslüman olarak dünyaya geldik, Müslüman olarak öleceğiz. Müslüman kardeşliğimizi bozmak isteyen emelleri Allah Kahr-ı Perişan etsin. Nasıl Çanakkale’de, Nasıl Kurtuluş savaşında canla başla savaştıysak sizlerden ricam bu Ak Parti’nin seçimi değildir Türkiye Cumhuriyetinin varlık, Birlik ve beraberlik seçimidir.  Bunu böyle düşünerek mücadelemizi sürdürelim” diye konuştu.

ARAMIZDAKİ FARK BU

İl Başkanı Ahmet Akçay, “7 Haziran seçimlerinin telafisini 1 Kasım’da gerçekleştireceğiz. Ben sadece şunu söylemek istiyorum 2000’li yılların başında o zaman sadece koalisyon başbakanına başbakanlıkta yazar kasa fırlatılıyordu, şimdi 2 gün önce 4. Uydumuzu uzaya fırlattık. Bundan sonra da tamamen kendi imkânlarımızla olacak 5. Ve 6. Uydumuzu uzaya atacağız. Aramızdaki fark bu” dedi.

BİZİM HEDEFLERİMİZ VAR

yel-DSCF5502Ak Parti’nin 14 Ağustos 2001 tarihinde erdemli insanlar hareketi olarak başlığını hatırlatan Mustafa Yel’de, “Ak Parti, 3 Kasım 2002’den itibaren de bu ülkeye hizmet getirerek, temel hak ve özgürlükler alanında gerekli her türlü yapılması gerekeni yapmaya gayret ederek bu aziz millete gerekli çalışmaları yapmıştır. Bizim hedeflerimiz var, bizim hayallerimiz var, projelerimiz içinde 2023 yılına, 2053 yılına, 2071 yılına hazırlanıyoruz. Umuyoruz ki bizlerin bu çalışması sayesinde 2023 yılına kadar aramızda binlerce Atatürk yetişecek, 2053 yılına kadar yüz binlerce Fatih Sultan Mehmet’ler yetişecek, 2071’de milyonlarca Alparslan yetişerek bu topraklara çivi çakmaya devam edecek, bu toprakları kıyamete kadar bu millete vatan yapmaya devam edeceğiz. Bu uğurda azimli ve kararlıyız.

TEKİRDAĞ’A EN ÇOK HİZMETİ AK PARTİ YAPMIŞTIR

Uzun zamandır yapımı tamamlanamayan ve eleştirilere neden olan kapaklı-Saray Yolu ile ilgili de konuşan Yel, “Uzun yıllardır süren Saray yolunda yol ihale ediliyor fakat o zaman milletvekili olan ve ihaleye girmemesi gerek bir firma ihaleye giriyor, kazanıyor. Durum anlaşılıp mahkemeye veriliyor, mahkeme 3 yıl devam ediyor. Bu nedenle o yoldaki çalışma kesintiye uğruyor. Akabinde karayolları tarafından ikinciye ihale yapılan yolda, bu kez ihaleyi alan firmanın yapmaya gücü olmayınca yarım kaldı. Saray’dan Ak Partiye oy çıkmamıştır yol bu yüzden yapılmıyor denilmiştir. Bu yalandır. Tekirdağ genelinde 1. Parti biz değiliz fakat cumhuriyet tarihindeki en çok hizmeti Ak Parti yapmıştır. 2001-2002 yılına kadar ilimizde 2100 derslik vardı artı 2500 daha derslik yaptık. 200 yataklı hastanemiz çok yakında sizlere hizmet edecek. Yıllardan beri Tekirdağımızın özlemi olan Üniversite kuruldu. Bu milletin başında Recep Tayip Erdoğan oldukça Kapaklı, Çerkezköy, Çorlu arasına balkan teknik üniversitesini kazandıracağız.” Açıklamasında bulundu.

SİZLERDEN DESTEK İSTİYORUZ

Programda konuşan Ayşe Doğan ise, “Bu ülkenin bir evladı olarak, Ak Partili bir vekil olarak, Ayşe Doğan kardeşiniz olarak sizlerden destek istiyoruz. Geçmişte bizim ecdadımız İstanbul’un fethinde karadan gemileri yürütmüştür. Biz birlik ve beraberlik içinde olursak neler yapacağımıza delalettir bu. Partimiz yerin altından Marmaray’ı inşaa etti, dünyada bir ilk olan Mersin Anamur’da ve Kıbrıs’a bir cansuyu projesi gerçekleştirdik. Bununla hepimiz onur ve gurur duyduk. Yine sizlerle birlikte el birliği ile milletimizin geleceği için, ecdadımızın iyiliği için çalışmaya devam edeceğiz. “ açıklamasında bulundu.

ANKARA'DAKİ TERÖR SALDIRISINI KINADI

Cahıt Sıtkı Tarancı’nın Memleket İsterim İsimli Eserinin Okuyarak Sözlerine Başlayan Ömer Karadeniz, “1 hafta önce Ankara’da olan saldırı kimden ve nereden gelirse gelsin şiddet ve nefretle kınıyorum. Bu saldırı birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimizi, her şeyden önce beraber yaşama irademize yapılan bir saldırıdır. Bu saldırı yeniden adım adım iktidara yürüyen Ak Partinin önünü kesmek için yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyoruz.

TARİH TEKERRÜR EDECEK

Ak Partiden önceki ülkenin durumuna da değinen Karadeniz, “Ekonomi çökmüştü ve üçlü koalisyon MHP, DSP ve Anavatan partileri vardı. Ülke idare edilmez halde idi erken seçim kararı alınarak seçime gidildi. Ekonomi adeta uçurumun kenarında idi. Fabrikalar kapanıyor, esnaf kepenk indiriyordu. İlçemizde geri göç başlamıştı Kapaklı’da %4-5 göç geri gidiyordu. Bu ülke emeklisinin, işçisinin, memurunun maaşlarını IMF’den gelen paralarla ödüyordu. Eğer IMF’den para gelmezse o ay işçimizin maaşını ödeyemiyorduk. Ayın 15’inde ödenmesi gereken maaşlar ay sonu ancak ödeniyordu. Ak Parti 3 Kasım 2002’de iktidar oldu inşallah önümüzde yine 1 Kasım var tarih tekerrür edecek 2 Kasım”da AK Parti tek başına iş başına diyecek” dedi.