Kapaklı Gazetesi - MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen görev teslim töreni, MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel’in katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, ‘’Bu kadro ile Milliyetçi Hareket Partisi’ni Kapaklı’da zirveye taşıyacağımızı düşünüyoruz.’’ dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı, MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın onayıyla MHP Kapaklı İlçe Başkanlığına atanan Çağlar Bütün için görev teslim töreni gerçekleştirildi. 12 Kasım Salı günü MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen törene MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel ve yönetimi, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, MHP Kapaklı İlçe Yönetimi, Kömürköylüler Dernek Başkanı Hüseyin Ermiş ve yönetimi, Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik ve yönetimi, Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Bulut ve yönetimi ile partililer katıldı.

‘’HAYIRLI UĞURLU OLSUN’’

Törende konuşan MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, ‘’Bildiğiniz üzere yakın bir zaman içerisinde Kapaklı ilçemizde ve Tekirdağ’ın diğer ilçelerinde yeni görev ve atamalar gerçekleştirdik. Kapaklı ilçemizde görev yapan Nusret Başkanımız bu nedenden dolayı görevini Çağlar başkanımıza devretti. İnşallah bundan sonra yapılan çalışmalar vatanımıza, milletimize ve birliğimize hayırlı uğurlu olur.’’ dedi. 

‘’TEŞKİLATIMIZIN EMRİNDEYİZ’’

Başkan Yücel’in konuşmasının ardından görev teslim töreni gerçekleştirildi. MHP Kapaklı eski İlçe Başkanı Nusret Güvercin, Türk Bayrağı’na sarılı Kur’an-ı Kerim’i öperek yeni ilçe başkanı Çağlar Bütün’e teslim etti. Ardından bir konuşma gerçekleştiren Nusret Güvercin, ‘’Çağlar başkanımız yıllardır teşkilatımızda bizimle birlikte yürüdü. Hiçbir zaman davasını nefis yapmadı. Şimdi İlçe Başkanı olarak da aynı çabayı göstereceğine eminim. Bizler teşkilatımızın her zaman emrindeyiz. Hepinizin ayağına sağlık.’’ Şeklinde konuştu.

‘’BU BİR BAYRAK YARIŞIYDI’’

Görevi devralan MHP Kapaklı yeni İlçe Başkanı Çağlar Bütün, ‘’Yıllardan beri içinde bulunduğum teşkilatımızın her kademesinde görev yapmak nasip oldu. Bugün de Liderimiz Devlet Bahçeli’nin talimatı ile İlçe Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Önceki ilçe başkanımız Nusret başkanıma ve görev yapmış tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Bu bir bayrak yarışıydı ve biz de bu kutlu davanın emanetçileriyiz. Bugün bu görev teslim törenine katılan herkese teşekkür ederim.’’ İfadelerini kullandı.

‘’CUMHUR İTTİFAKI’NA ZAFER KAZANDIRDIK’’

Son olarak geçtiğimiz mahalli idareler seçimlerine değinen Bütün, ‘’Liderimizin belirlediği Cumhur İttifakı’na, mahalli idareler seçiminden zafer kazandırdık. Bu konuda hem Nusret başkanımın hem de teşkilatımızın emeği büyük. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, AK Parti ile belirlediğimiz ortak adayı ilçede belediye başkanı yaptık. Biz ülkücüler kan bağıyla olmasa da can bağıyla birbirine bağlıyız. Yönetimimizi de buna göre kurduk. Bu kadro ile Milliyetçi Hareket Partisi’ni Kapaklı’da zirveye taşıyacağımızı düşünüyoruz.’’ Diyerek konuşmayı noktaladı.