Geçtiğimiz haftalarda açıklanan Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday listesine giren Serkan Genç'in yerine, MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine Nusret Güvercin atandı.  

KENDİSİNİ TANITTI

Göreve atanması sebebiyle açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Nusret Güvercin, ''Yarım asırlık koca çınar olan Milliyetçi Hareket Partisi gibi büyük bir dava hareketinde ilçe yönetimimizin kararıyla vekaleten ilçe başkanı olarak seçilmem şahsıma onur ve şeref vermiştir. Başta bu görevi şahsıma layık gören İl Başkanımıza, İl Yöneticilerimize, İlçe Yöneticilerimize ve Dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkücünün yetiştiği, piştiği Ülkü Ocaklarında yetişmiş görev yapmış bir kardeşiniz olarak uzun zamandır hem Ülkü Ocaklarında hemde Milliyetçi Hareket Partisinde çeşitli görevlerde bulundum. Kahramanmaraş doğumlu evli ve 3 çocuk babasıyım. 15 yıldır Kapaklı’da ikamet etmekteyim. Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanımız Sayın İlker Yücel Beyin takdiri doğrultusunda Vekaleten İlçe Başkanı olarak bugün itibariyle atanmış bulunmaktayım.'' dedi.

''SEFER BİZDEN ZAFER ALLAH'TANDIR''

Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'na tam destek vereceklerini kaydeden Güvercin, ''31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ve Genel Merkezimizin emirleri doğrultusunda Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mestan Özcan Beyi ve Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Çetin Beyi, Belediye Başkanı yapmak ve Cumhur İttifakımıza kazandırmak için elimizden gelen bütün gayreti İl Yöneticilerimiz, İlçe Yöneticilerimiz ve Dava arkadaşlarımızla göstereceğiz. İnanıyoruz ki 31 Mart Gecesi Kapaklımızda ve Tekirdağımızda Cumhur İttifakına kazandıracak olup başta Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beye İl ve İlçemizin başarısını kendilerine ileteceğimizden hiçbir kuşkunuz olmasın. Sefer bizden, Zafer Allah'tandır.'' diye konuştu.