Kapaklı Gazetesi - Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı,yaptığı yazılı basın açıklamasıyla, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın Kapaklı’da gerçekleştirdiği ziyaretlere davet gelmediği için katılmadıklarını açıkladı.

"DAVET GELMEDİ"

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığından yapılan açıklama şöyle:

CHP'nin itirazı reddedildi, Tekirdağ İl Seçim Kuruluna itiraz edilecek CHP'nin itirazı reddedildi, Tekirdağ İl Seçim Kuruluna itiraz edilecek

"Yerel bir haber gazetesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık’ın Kapaklı’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığının ziyaretlere katılmadığını ima ederek bir yazı kaleme almıştır.  Sayın Bakanımızın yapmış olduğu ziyaretleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığımıza Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi veya Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe Başkanlığı tarafından davet gelmemiştir. Fakat yerel bir gazete tarafından davet edilmiş, katılmamış olarak belirtildiği için açıklama yapma gereği duyulmuştur.

"CUMHUR İTTİFAKI İHALE MASALARINDA KURULMADI"

Şunu herkes bilmelidir ki hükümet değilsek de hükümete bakan vermemiş olsak da Cumhur İttifakı’nın sevabına da günahına da sonuna kadar ortağız, anca beraberiz, kanca beraber olacağız. Cumhur İttifakı Belediyelerin arsalarında, parklarında, ihale masalarında kurulmamıştır. Cumhur İttifakı 15 Temmuz da var olmuş, Yenikapı ile ruh bulmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakının bir ortağı olsa da işlevi ve üstlendiği demokratik sorumluluğu gereği denge ve denetleme göreviyle mesuldür. Bu görevini 31 Mart 2019 seçimleri akabinde verdiği önergelerle göstermiş, Kapaklı’nın çıkarları söz konusu olduğunda her türlü desteği vermekten çekinmemiş, çekinmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisinin kökü mazide, kökeni Türk tarihinde, közü Türk kültüründe, ruhu ise tamamıyla büyük Türk milletindedir."