Kapaklı’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, önemli açıklamalarda bulundu.

26 Şubat 2018 Pazartesi günü Kapaklı’da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Önsel, saat 15:00’da da MHP Kapaklı İlçe Teşkilat Binası’na gelerek gazetecilerle bir araya geldi. Düzenlenen basın toplantısında MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker ve yönetimi de hazır bulundu.

1 GÜNDE 3 İLÇEYE ZİYARET

Teşkilat binasında basın mensupları ile bir araya gelen MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Teşkilatı olarak bugün Saray, Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Teşkilatları ziyaret programımız vardı. Saray’daki programımızı sabah tamamladık. Kapaklı’da da öncelikle Organize Sanayi Bölgesi’nde bir yemek programımız oldu. Öğle namazından sonra esnaf ziyaretlerimizi yaptık’’ Dedi.

HOCALI KATLİAMINA DEĞİNDİ

Hocalı’da yaşanan vahşi katliama da konuşmasında yer veren Önsel, ‘’Sözlerime başlarken 1992’de Hocalı’da Ermeniler tarafından katledilen soydaşlarımızı rahmet ve minnetle andığımızı beyan etmek istiyorum. Malum Türkiye Cumhuriyeti Devleti sıkıntı ve badirelerden kurtulamamakta, bu geçmişte de böyleydi, günümüzde de bu şekilde devam ediyor. Nerede bir Türk soydaşımız zulüm görüyorsa, nerede bir soydaşımızın başına bir iş geliyorsa Türkiye Cumhuriyeti Devleti elinden geldiğince onun yanında olmaya devam ediyor. Büyük bir milletiz, büyük bir devletiz. Bu bilinçle hareket ederek ve bu bilinci devletimizdeki her bir bireye aşılayarak bu düşünceyle hayatımıza devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

FETÖCÜLER YİNE GÜNDEMİNDEYDİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 15 Temmuz akşamı sergilediği duruşa da değinen Önsel, şu sözleri söyledi; “ Bu coğrafyada yaşamaya devam ettiğimiz sürece üzerimize gelenler, bu topraklarda oyun kuranlar bitmeyecek. Rabbimize şükürler olsun ki bu milletin feraseti sayesinde her türlü badireler atlatılıyor. En son 15 Temmuz’da gördük, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin her ferdi sokaklara koşarak devletine sahip çıktı. Bu 1 dolarlık şerefsiz Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının yapmaya çalıştığı darbe kalkışmasına millet olarak en güzel cevabı verdiğimizi düşünüyoruz. Bu süreçte büyük inisiyatif alan, bu kalkışma sürecinin başarısız olmasına en büyük katkı koyan siyasi lider, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’dir. Türkiye’deki tüm kesimler; sağcısı solcusu, farklı mezhepler, farkı kökenler Sayın Devlet Bahçeli’nin vatan ve millet sevdasına şahit olmuştur. Biz de Sayın Genel Başkanımızın üretmiş olduğu siyasete, çizmiş olduğu yolda yürümeye ve ona layık olmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince Tekirdağ Teşkilatı olarak ilçe başkanlarımızla birlikte mücadele etmeye çalışıyoruz. İnşallah rabbim bu mücadelenin karşılığını inşallah demokrasinin gereği olan sandıklarda gösterecektir.’’

TÜM KAPAKLI HALKINI DAVET ETTİ

18 Mart’ta Ankara’da düzenlenecek olan Milleyetçi Hareket Partisi 12. Olağan Büyük Kurultayı’na tüm partilileri ve vatandaşları davet eden Önsel, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi 18 Mart 2018 tarihinde 12. Olağan Büyük Kurultay’ını yapacak. 9 Şubat 1969’da Adana’da temelleri atılan, yarım asra yaklaşmış şerefli bir mazisi olan, bu mazinin içerisinde şehitler ve gaziler barındıran bir siyasi hareket bugünlere gelmiş ve 12. Olağan Büyük Kurultayını yapacak. Sayın Genel Başkanımız, teşkilatlara gönderdiği mesajda da yüreğinde vatan sevdası olan tüm vatandaşlarımızı Ankara Kapaklı Spor Salonu’nda yapılacak olan Kurultay’a davet ediyorlar. Kapaklılı vatandaşlarımızdan da katılmak isteyen olursa ilçe teşkilatı ile irtibata geçsinler. Partili olan, olmayan herkesi davet ediyoruz.’’ Sözlerini kaydetti.

‘’DÜN NE SÖYLÜYORSAK, BUGÜN DE ONU SÖYLEYECEĞİZ’’

Geçtiğimiz haftalarda Antalya’da düzenlenen il ve ilçe başkanları toplantısından da bilgiler aktaran Önsel, ‘’Sayın Genel Başkanımızın geçtiğimiz hafta il ve ilçe başkanları ile Antalya’da yapmış olduğu bir toplantı vardı. Bu toplantı da gayet başarılı geçti, teşkilatlar açısından faydalı oldu. 18 Mart’ta yapılacak olan Kurultay’dan alınacak kararlar ve oradan oluşacak kadro Milliyetçi Hareket Partisi’nin idari, Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çalışacak kadro olacak. Genel Başkanımıza ve onun ekibine de güveniyoruz, onunla birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz. İnşallah bundan sonra da bugün olduğu gibi alnımız ak, boynumuz dik bir şekilde eğilmeden bükülmeden siyasetimizi yapmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz’dan sonra da özellikle anlaşıldı ki Milliyetçi Hareket Partisi’nin fikirleri, idealleri, ülküsünün ne kadar doğru olduğu ve aldığı kararların ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı. Bunu FETÖ ile mücadelede de görüyoruz. Bunu Fırat Kalkanı Operasyonu’nda da gördük. Bunu Avrupa Birliği, Amerika, Rusya ile olan meydan okumalarımızda da görüyoruz. Bunun arkasında Milliyetçi Hareket Partisi’nin vermiş olduğu destek gayet açıktır. Dün ne söylüyorsak, bugün de onu söylemeye devam ediyoruz, yarın da devam edeceğiz.’’ dedi.

Konuşmasını burada noktalayan Önsel, ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayarak toplantıyı noktaladı.