Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Erbay Bekiroğlu, Kapaklı Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

“EN İYİSİ OLMAK İÇİN ADAYIM”

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren MHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Erbay Bekiroğlu, gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bekiroğlu, Kapaklı’da yıllardır hep aynı yüzlerin siyaset arenasında olduğunu belirterek, “Kapaklı halkının yeni bir yüz, yeni bir sima ila tertemiz bir sayfa açmak istediğini biliyorum. Bu nedenle Kötünün iyisi değil en iyisi olmak için MHP’den Kapaklı belediye başkan aday adayı oldum“ dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

MHP Kapaklı İlçe başkanı Serkan Genç'in de bulunduğu ziyarette Bekiroğlu’nu Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil karşıladı. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulunan Çil, Erbay Bekiroğlu’na da çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.

“ 1 YILDA HER ŞEY DEĞİŞİR”

Uzun Yıllardır Çerkezköy Adliyesi’nde yazı İşleri Müdürlüğü görevinde bulunduğunu ve bölgeyi çok iyi tanıdığını belirten Erbay Bekiroğlu, “1 Aralık itibari ile görevimden istifa ederek MHP Kapaklı Belediye başkan aday adayı oldum. Eğer nasip olur aday seçilir ve 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler de halkımız bize teveccüh gösterirse tüm bilgi ve birikimimizi Kapaklımız için aktaracağız. 1 yıl gibi sürede Kapaklı’da her şeyin değişebileceğine inanıyoruz. İnşallah bu da bizlere nasip olacak” ifadelerini kullandı.

“ÇÖZÜM BEKLEYEN BİRÇOK SORUN VAR”

Kapaklı’da çözüm bekleyen birçok acil sorun bulunduğunu belirten Bekiroğlu, “Kapaklı ulaşım, imar ve sosyal sorunları olan bir ilçemiz, vatandaşlarımızın aileleri ile gidebileceği sosyal alanlar ve mekanlar maalesef yok. Vatandaşlarımızın büyük bir kısmı alışveriş ve gezmek için Çerkezköy başta olmak üzere başka ilçelere gidiyorlar. Belediye binası yeri çok uygun değil, belediye araçları bile park edecek yer bulamıyorlar. Şehir meydanı mevcut haliyle hiç hoş durmuyor. Acilen bu meydanın düzenlenmesi ve uygun park alanlarının oluşturulması gerekmekte. Bunlar gibi birçok sorunun farkındayız. İnşallah görev verilirse Kapaklı’yı daha yaşanabilir ve daha çağdaş bir kent yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.