Kapaklı Gazetesi - AK Parti Kapaklı Seçim İşleri Başkanı Kemal Aldemir, istifa ettiğini duyurdu. Parti yönetimine dair eleştirilerde bulunan Aldemir, “Teşkilat içi gruplaşmalar ve ilçe başkanımızın partimize yakışmayan söylemleri, eylemleri, hareketleri beni inanılmaz rahatsız etmiştir.” dedi.

“REİS'İMİZE ZARAR VERECEK BİR OLUŞUM İÇİNDE OLMAMAK İÇİN İSTİFA ETTİM”

Parti için anlaşmazlıklardan dolayı istifa ettiğini açıklayan Aldemir, “Bilindiği üzere şahsım Ak Parti Kapaklı İlçe Teşkilatında başkan yardımcısı görevinde bulunmaktayım. Bu süre zarfında bana verilen tüm vazife ve görevleri şerefimle icra etmiş ve birim başkanlığı dahil olmak üzere hiçbir görevi aksatmadan ve seçmeden gereğini yaptığıma inanıyorum. AK Partimizin Kapaklı’da ve ülkemizde verdiği mücadele ve emeğin maalesef Kapaklı’da yerine getirilmediğine, getirilmediği gibi partiye zarar verdiğine, gerek şahit olduğum konular gerekse teşkilat içinde uygulanan ötekileştirme politikaları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emeklerine ihanet gibi görmem beni inanılmaz rahatsız etmiş ve bu süre zarfında ben de reisimize zarar verecek ve ya veren bir oluşum içinde olmamak adına yönetim kurulu birim başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.” ifadelerini kullandı.

“2023’E YAKIŞMAYAN TAVIRLARI BENİ RAHATSIZ ETTİ”

Parti içindeki anlaşmazlıklara da değinen Aldemir, “Ben kaldırımlarda Cumhurbaşkanımın projelerini, il başkanımın projelerini ve AK Parti Belediyemizin hizmetlerini milletime anlatarak, hizmet etmeyi teşkilat içinde olmaktan daha iyi yapacağıma inanarak bu kararı almış bulunmaktayım. Teşkilat içi gruplaşmalar ve ilçe başkanımızın yönetiminde bulunan 30 kişiyi ve 14 mahalle başkanını hiçe sayarak sadece 3-5 kişi ile fiskosları ve sohbetleri partimize yakışmayan söylemleri, eylemleri, hareketleri ve cumhurbaşkanımızın hedeflediği 2023’e yakışmayan tavırları beni inanılmaz rahatsız etmiş bu rahatsızlık teşkilat içinde artık dayanılmaz bir boyut kazanmıştır. Tüm bu olumsuzluklar varken ben gerçek AK Partililerin ilçemizde göreve gelene kadar ilçe teşkilatına bir daha girmeyeceğimi beyan ediyorum. Saygılarımla selamlıyorum.” açıklamalarında bulundu.