CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, sosyal medyadan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı eleştiren Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin’e sert çıktı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın Suriye hakkında yaptığı açıklamalar, Kapaklı siyasetinin gündemi oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Başkan Mandalı’nın sözlerini eleştiren Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin’e ise yanıt gecikmedi.

‘’SOSYAL MEDYA SİYASETİ SANA BİR ŞEY KAZANDIRMAZ’’


Bezgin’in yaptığı paylaşıma yorum yapan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Bezgin’i ağır bir dille eleştirdi. Siyasetin yerinin sosyal medya olmadığını belirten Başkan Seçkin, ‘’Salih, sosyal medya siyaseti sana bir şey kazandırmaz. Kapısında beklediğin günleri unutma.’’ dedi.

YORUMU SİLDİ


Seçkin’in yorumuna cevap veren Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin ise, ‘’Neyin kapısında beklemişim sen açıkla? Pazartesi günü basın açıklaması yapacağım, hem de ağır bir dille. Eğer özür dilemezse ya da açıklama yapmazsa savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.’’ dedi. Bezgin, yoruma cevap verdikten kısa süre sonra ise Seçkin’in yorumunu kaldırdı.

Haber: Furkan BOLAT