Kapaklı Gazetesi - İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığının düzenlediği sertifika töreninde konuşan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Bu ağabeyler 2023’te seçimden bahsediyorlar ama bence daha erken seçim yapacaklar. Bu nedenle yarın seçim olacakmış gibi sahada kapı kapı geziyoruz.” dedi.

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından Kapaklı Değirmen Kafe’de kahvaltı programı düzenlendi. Programda mahalle başkanlarına sertifikaları teslim edilirken, önümüzdeki genel ve yerel seçimler için hazırlıkların devam ettiği belirtildi.

“İYİ PARTİYİ KAPAKLI’DA YAŞATACAĞIZ”

Kahvaltıda konuşan İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, “Pandemi sebebiyle uzun süredir bir araya gelememiştik. Yeni normalleşme sürecini değerlendirerek bugün bir araya geldik. Bildiğiniz üzere mahalle başkanlıklarımız oluşturuldu. Genel merkezimizin talimatıyla mahalle başkanlarımızın sertifikalarını kendinlerine vereceğiz. Mahalle başkanları konusunda yapılanmamız sürüyor. Bizle görev alacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim. Daha güzel bir İYİ Partiyi Kapaklı’da yaşatacağız. İnşallah bir sonraki seçimlere daha iyi çalışarak çıtamızı yükselteceğiz.” dedi.

“YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ KAPI KAPI GEZİYORUZ”

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Bildiğiniz üzere 3 senelik bir partiyiz, 4’üncü senemize gireceğiz. Bu süreçte başımıza gelmeyen kalmadı. Kamuoyunun bunları bilmesi çok önemli. Daha 1 senedir kurulu olan partiler hala teşkilatlarını tamamlayamadı, ancak biz kurulduktan 3 ay sonra seçime girdik. Sırf tepedeki ağabeyler bizleri sandığa gömebilmek için baskın seçim yaptılar. Bu çerçevede vatandaşın teveccühü ile mecliste temsil edilir vaziyete geldik. Bu süreçte tek üzüntümüz genel başkanımızı cumhurbaşkanı yapamamıştık. O günden sonra sürekli mücadele ettik ve teşkilat çalışmalarımızı sürdürdük. Türkiye Cumhuriyeti’nin hiç alışık olmadığı bir ittifak çerçevesine girdik. Bu da partimiz için önemli bir sınavdı. Çok şükür azimle, cesaretle Türk siyasetine damgasını vurmuş, iktidarın en büyük adayı olan bir parti haline geldik. Bu ağabeyler 2023’te seçimden bahsediyorlar ama bence daha erken seçim yapacaklar. Bu nedenle yarın seçim olacakmış gibi sahada kapı kapı geziyoruz.” dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Mahalle teşkilatlarının önemli olduğuna vurgu yapan Alkaya, “Bizim yapabileceğimiz en önemli şey teşkilatları güçlendirmek. Teşkilatları güçlü kılan ana kademelerden öte mahalle teşkilat birimlerimizdir. Bir siyasetin iktidara aday olabilmesi için mahallelerde güçlü olması gerekir. Biz bu fikirden yola çıkarak Tekirdağ genelinde mahalle teşkilatlarımızı güçlendirmek için bir çalışma başlattık. Kapaklı ilçemiz mahalle teşkilatlanmasını tamamladı. Siz değerli mahalle temsilcisi arkadaşlarımızı kutluyor, görevinizde başarılar diliyorum. Bizim tek hedefimiz iktidara giden yolda mahallelerdeki gücümüzü arttırmaktır.” açıklamalarında bulundu.

Konuşmaların ardından mahalle delegelerine İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ve İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin tarafından sertifikaları takdim edildi.