Kapaklı Gazetesi - İYİ Parti’nin her türlü terör örgütüne karşı olduğunu belirten İYİ Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Cihan Turhallı, “İYİ Parti, FETÖ ve PKK gibi Türk yurduna yurdum diyemeyenler karşısında dik bir şekilde durmaya devam edecektir.” dedi.

“VATANA VE MİLLETE SAYGISIZLIK OLARAK DEĞERLENDİRİRİZ”

Partisinin terör örgütleri ile ilişkilendirilemeyeceğini söyleyen Turhallı, “İYİ Parti kuruluş aşamasından beri şehitlerimizin kanıyla kazanılmış bu topraklara, millete kastı olan, kin kusan kim varsa karşısında durmaya devam etmektedir. Şu iyi bilinmelidir ki; İYİ Parti’yi terörle iltisaklı olarak ilan edenlere, seçim kazanacağız diye teröristlere kırmızı halılar serip kafalarından konfeti temizleyenlere söyleyecek bir sözümüz vardır. Bizi PKK ile ilişkilendirmeyi, şehitlerimizin ailelerine, vatana ve millete saygısızlık olarak değerlendiririz.” ifadelerini kullandı.

“CHP’NİN TEK BAŞINA ZAFERİ GİBİ DEĞERLENDİRMEKTEN KURTULSUN”

Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da tepki gösteren Turhallı, “Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarını CHP’nin tek başına zaferi gibi değerlendirme düşüncesinden kurtulsun. Bu zamana kadar milletin iktidar karşısında şamar oğlanı haline gelmesinde, CHP’nin payını ve yeterli muhalefet yapmadığını vatandaşımız iyi bilmektedir.” diye konuştu.

“İYİ PARTİ CUMHURİYETÇİLİĞİ EN İYİ SAVUNAN PARTİDİR”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ilerlediklerini söyleyen Turhallı, “İYİ Parti’nin vatan, millet, bayrak sevgisini kimse sorgulayamaz. İYİ Parti Atatürk ilke ve inkılaplarının çizgisinden ayrılmadan, Cumhuriyetçiliği, Türkçülüğü en iyi savunan partidir. Bunu milletimiz bilmektedir.” diyerek açıklamasını noktaladı.