Kapaklı Gazetesi - Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Nusret Güvercin, geçtiğimiz günlerde yaptığı sosyal paylaşımın ardından gazetemizde çıkan habere yanıt verdi. Teşkilat olarak Kapaklı Belediye’ndeki eksiklikleri dile getirmeye devam edeceklerini belirten Güvercin, ‘’Mustafa Çetin Başkanımız Belediye Başkanı olduğunda da yaptığımız ilk basın açıklanasında bundan sonra teşkilatımıza düşen görevin denge ve denetleme olduğunu bildirdik. Her ne kadar Cumhur İttifakının içinde olsak da gördüğümüz eksiklikleri sözlü, yazılı ve basın açıklaması olarak yapacağız.’’ dedi.

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Nusret Güvercin, Kapaklı Belediyesi’nin Barış Pınarı Harekatı’na destek amaçlı organize ettiği programı sosyal medya paylaşımı ile eleştirmişti. Gazetemizde de ‘Kapaklı’da ittifak çatırdıyor’ başlığı ile yer verdiğimiz paylaşımın ardından, MHP’den bir açıklama daha geldi. 

‘’GÖREVİMİZ DENGE VE DENETLEMEDİR’’

Konu ile alakalı açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Nusret Güvercin; ”Cumhur ittifakının temellerinin 15 Temmuz’da atılmış, Cumhur ittifakının ruhunu da Yenikapı ruhu oluşturmuştur. Masa başında kurulmuş bir ittifak değil bu aziz milletin bir mutabakatıdır. Aynı zamanda siyasal ve toplumsal dayanağı ve tabanı olan, büyük bir millet hareketinin sorumluluğunu taşıyan bir ittifaktır. 24 Haziran’da bütün vesayet odaklarının oyunlarına rağmen birlik ve beraberliğimizin asla bozulmayacağını ve ne kadar güçlü bir Türkiye olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha gösterdik. Genel Başkanımız Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Dr. Devlet Bahçeli Bey’in yüce Türk Milleti’nin bekası için Cumhur İttifakı kapsamında şekillendirmiş olduğu 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde de Kapaklı’da Cumhur İttifakımızın adayı Mustafa Çetin’i destekledik ve Cumhur ittifakı olarak büyük bir başarı elde ettik. Mustafa Çetin Başkanımız Belediye Başkanı olduğunda da yaptığımız ilk basın açıklamasında bundan sonra teşkilatımıza düşen görevin denge ve denetleme olduğunu bildirdik. Her ne kadar Cumhur İttifakının içinde olsak da gördüğümüz eksiklikleri sözlü, yazılı ve basın açıklaması olarak yapacağımızı kamuoyuna duyurulur."