24 Mart Pazar günü saat 14.00’te Erbay Caddesi’nden 2 bini aşkın araçla hareket eden Sevgi Konvoyu sırasıyla Pınarça, İsmetpaşa, Karaağaç, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Uzunhacı ve Karlı Mahalleri’nden geçerek Pınar Bulvarı’na giriş yaptı. Kazak Gölü Mesire Alanı’na kadar devam eden konvoy kilometrelerce uzunluğa ulaşınca konvoyun sonunu görmek mümkün olmadı.

''İRFAN BAŞKAN SEÇİMİ ŞİMDİDEN KAZANMIŞ''

Kazan Gölü Mesire Alanı’na gelindiğinde hala Pınar Bulvarına giriş yapamayan yüzlerce araç olduğu gözlemlenirken, oluşan bu görüntü “İrfan Başkan seçimi şimdiden kazanmış” yorumlarını aldı. Konvoyun tamamlanıp katılımcıların Kazak Gölü Mesire Alanı’na giriş yapmasının ardından başlayan Büyük Aile Buluşması renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlara köfte ekmek, içecek, pamuk şeker, patlamış mısır gibi çeşitli ikramlarda bulunulurken, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için de şişme oyun grupları kuruldu.

BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDI

Büyük Aile Buluşması’nda büyük bir coşkuyla etkinlik alanına giren Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, binlerce Kapaklılının destek tezahüratlarıyla karşılandı. İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin’in konuşmalarının ardından kürsüye gelen Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı şu ifadeleri kullandı: “Uzun bir yoldan geldik. Araçlarını esirgemeyerek bizleri konvoyumuzla takip eden yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Burada yoldaşlık böyle oluyor. Burada dostluk böyle oluyor. Mart’ın sonunun bahar olduğunu müjdeleyen haberi onlar veriyor. Biz burada büyük bir aileyiz!’’ dedi. 

Konuşmalarının ardından katılımcıları selamlayan Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı daha sonra alanda bulunan vatandaşlarla çiftetelli oynadı, fotoğraf çektirdi.