İlçemizde otomotiv ve emlak sektöründe faaliyet gösteren Turhan Emlak & Otomotiv firmasının sahiplerinden İlhan Turhan, MHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı’na başvurdu. 17 Ocak Pazar günü MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen başvuruda Turhan, başvuru formunu MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç’e teslim etti. Gerçekleşen başvuru törenine AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Av. Ercan Üçel, Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin ve partililer katılım gösterdi.

‘’KENDİ LİSTELERİMİZİ HAZIRLIYORUZ’’

Turhan’a siyasi hayatında başarılar dileyen MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç, ‘’Belediye Başkan Adayımız Mustafa Çetin’i Cumhur İttifakı olarak destekleyeceğiz. Yine merkezlerimizin talimatı doğrultusunda AK Parti kendi meclis üyesi listesini, MHP kendi listesini hazırlıyor. Bugün İlhan Turhan kardeşimizin meclis üyesi başvurusunu alacağız. Genel Merkezlerimizin ve liderlerimizin talimatları doğrultusunda yerel seçim çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. İnşallah tüm Türkiye’de olduğu gibi Kapaklı’da da bunun etkisini göreceğiz. Mustafa Çetin Başkanımızı 31 Mart akşamı belediye başkanı yapacağız.’’ İfadelerini kullandı.

‘’YEREL SEÇİMLER MİLLİ BEKA SAVAŞIDIR’’

MHP İlçe Başkanı Serkan Genç’in ardından AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel söz aldı. Yerel seçimleri ‘Milli Beka Savaşı’ olarak niteleyen Üçel, ‘’Seçim çalışmalarımıza başladığımız ilk günden bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan Serkan Genç başkanıma ve teşkilatına teşekkür ediyoruz. Bu yerel seçimler Milli Beka savaşıdır. İlhan kardeşimize de millete hizmet etmek için çıkmış olduğu aday adaylığı yolunda başarılar diliyorum. ‘’ diye konuştu.

‘’HALK KARARINI ÇOKTAN VERMİŞ’’

Ardından Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin partililere hitap etti. Yerel seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Çetin, ‘’22 Ocak itibariyle almış olduğumuz bu görevi, 25 gündür sahada gece gündüz koşturarak yürütüyoruz. Hem STK’larda, hem derneklerde hem de ev toplantılarında vatandaşlarımızdan büyük bir teveccüh görüyoruz. Kapaklı halkı artık bir değişim istiyor. Kapaklı’daki hizmetsizliği bundan sonra yaşamak istemiyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımız ve Serkan Başkanımız ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu birlikteliği zaferle sonuçlandıracağımızı düşünüyorum. Halk kararını çoktan vermiş. İnşallah bu listelerle ilgili de nihai bir karar verilecek. Şuan ayrı listeler olacağına dair bir çalışma yapılıyor fakat her an genel merkezden birleşme kararı gelebilir. En kısa sürede bu listeler belirlenecek ve daha faal bir şekilde sahada çalışacağız.’’ Dedi.

‘’LİSTE DIŞINDA KALANLAR EN KIYMETLİLERİMİZ OLACAK’’

Kapaklı Belediye Meclisi’nde AK Partili ve MHP’li meclis üyeleri ile ortak hareket edeceklerini söyleyen Çetin, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Sayı belli ve listenin dışında kalanlar elbette olacak. MHP’li ve AK Partili arkadaşlarla uyum içerisinde çalışacağız fakat hepsinden sorumluluk almalarını bekleyeceğiz ve vatandaşın sorunları ile ilgilenmelerini isteyeceğiz. Liste dışında kalanlar ise bizim en kıymetlilerimiz olacak. Dışarıda kalmaları demek onların yetersiz olmaları anlamına gelmeyecek. Onlarla birlikte sahada el ele, kol kola yürüyeceğiz. Göreve geldikten sonra onları Meclis Üyesi değerinde karşılayacağız. MHP’nin bu dik duruşuna da teşekkür ediyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun.’’ dedi.

‘’BELEDİYENİN ANAHTARINI MUSTAFA ÇETİN’E TESLİM EDECEĞİZ’’

Adaylık başvurusunun ardından konuşan MHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İlhan Turhan, sözlerine kendini tanıtarak başladı. Kapaklı’nın hizmet alması için çalışacaklarını dile getiren Turhan, ‘’2007 yılında İstanbul’dan Kapaklı’ya ikamet ettim. Yaklaşık 10 küsür yıldır Kapaklı’nın tüm mahallelerindeki hizmet eksikliğini hepimiz görüyoruz. Altyapı olsun, yol olsun. Kapaklımız 5 yıldır hizmete aç. Biz bu yola Allah’ın izniyle başvurduk, bir sorumluluk altına girdik. İnşallah desteğimiz ile 31 Mart gecesi Cumhur İttifakı Adayımız Mustafa Çetin’e belediyenin anahtarını teslim edeceğiz. Hepiniz teşekkür ediyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun.’’ Diye konuştu.