Kapaklı Gazetesi - Yeniden Refah Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Kongrede tek liste ile seçime girerek yeniden seçilen Kurucu İlçe Başkanı Uğur Harmancı, ‘’Yollarımız, köprülerimiz yıkılsa bir İngiliz mühendisini bir Japon mühendisini çağırır yaptırırız. Aman iman köprülerini yıktığımız zaman bunları hangi mühendis yapacak? Bu yüzden önce ahlak ve maneviyat diyoruz.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda, kongre heyecanı yaşandı. 1. Olağan Kongresi’ni gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda, seçime tek liste ile giren Kurucu İlçe Başkanı Uğur Harmancı yeniden İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Pembe Köşk Düğün Salonu 2’de gerçekleştirilen kongreye Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Yeniden Refah Partisi il yöneticileri, Çorlu, Çerkezköy, Saray ilçe yönetimleri, Yeniden Refah Partisi delegeleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

UĞUR HARMANCI TEKRAR BAŞKAN OLDU

Kongre Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Ardından 1 dakikalık Saygı Duruşu’nda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Divan kurulu üyelerinin seçilmesi ile devam eden kongrede; Divan Başkanlığı görevine Mustafa Yolyapan, Divan Başkan Yardımcılığına Muhittin Tuna ve Divan Katiliği’ne de Nazım Kılıçöz ile Emrah Koçak getirildi. Divan Kurulu’nun onaylanmasının ardından seçime gidilen kongrede, tek liste ile aday olan Uğur Harmancı delegelerin oyu ile tekrar ilçe başkanlığı görevine seçildi. 

‘’İKİNCİ 40 YILIN HAREKATINA BAŞLADIK’’

Yeniden Refat Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine getirilen Uğur Harmancı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;  “Kapaklı Yeniden Refah Partimizin 1’inci olağan kongresine hepiniz hoş geldiniz. Bu kongre tarihimizin ve coğrafyamızın birleştiği ruh kökümüz olan imanımızın kültürümüzle kucaklaştırdığı bir topluluğun kongresidir. Yeniden Refah Partisi 5 bin 7 yüz yıllık mikrobu sadece kağıtlardan değil, siyonizmin mikrobunu insanımızın fikrinden zikrinden tümüyle yok etmek için mücadele eden muhterem Erbakan hocamızın açtığı yolda Siyonizm hapishanesinde dünyaya ferman okuyan adalet savaşçılarının partisidir. İkinci 40 yılın harekatına başladık. Muhterem genel başkanımızla birlikte geri dönüyoruz. Önce ahlak ve maneviyat diyordu muhterem hocam. Ne için önce ahlak ve maneviyat, çünkü ahlak ve maneviyat olmazsa hiçbir şey olmaz. Yollarımız, köprülerimiz yıkılsa bir İngiliz mühendisini bir Japon mühendisini çağırır yaptırırız. Aman iman köprülerini yıktığımız zaman bunları hangi mühendis yapacak? Bu yüzden önce ahlak ve maneviyat diyoruz.”