Kapaklı Gazetesi - AK Parti Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eray Güner, CHP Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emir Tarcan’ın basın açıklamasına yanıt verdi. Güner, ‘’ Sayın Başkan, iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın, orada sökülen üç ağaç üzerinden mi siyaset yapacağız?’’ dedi.

Kapaklı Belediyesi tarafından gece yarısı eski belediye meydanından sökülen ağaçlar, Kapaklı siyasetinde tartışma yarattı. CHP’lilerin açıklamalarına belediye kanadından henüz yanıt gelmezken, konuyla ilgili ilk cevap AK Parti Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eray Güner’den geldi.

‘’PARTİ İÇİ MUHALEFETTEN KAPAKLI’YA VAKİT AYIRAMAMIŞLAR’’

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve yönetimini sert bir dille eleştiren Güner, açıklamasında şu sözlere yer verdi; ‘’31 Mart yerel seçimlerini ezici bir mağlubiyetle kaybetmenin sancılarını aradan geçen 18 ayda üstlerinden atamayan CHP Kapaklı yönetimi yapmış oldukları son açıklamalarla ucuz siyaset performanslarını bir kez daha sahnelemişlerdir. Kısa bir süre önce göreve başlayan Kapaklı’dan bihaber CHP'li Gençlik Kolları Başkanı zaman zaman muhalefet ettiği acemi İlçe Başkanını örnek almaya başlamış olmalı ki yakın zamanda yaşananları bugün unutmuşlar ya da parti içinde dönen muhalefetten dolayı Kapaklı'ya vakit ayırıp da incelemede bulunamamışlar.’’

‘’GÜZEL BİR KAPAKLI BIRAKMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ’’

18 aylık AK Parti Belediyeciliği süresince Kapaklı’da birçok noktada park ve yeşillendirme çalışmaları yürüttüklerini söyleyen Güner, ‘’Sayın Gençlik Kolları Başkanına, yeni hükümet konağı yanındaki 400 ağacın CHP döneminde söküldüğünü, komşu ilçemiz Çerkezköy’de tek yön dolayısıyla yüzlerce ağacın yok edildiğini, yakın zamanda İzmir’de yol genişletme bahanesiyle ağaçların kesildiğini hatırlatmak istiyorum. O durumlarda ne tepki verdiğini de merak ediyorum. Halkımızın büyük teveccühüyle göreve geldiğimiz günden bugüne geçen 18 aylık süreçte 15 yıllık bilançonun etkilerini silmeye çalışan ve gelecek nesillere daha güzel bir Kapaklı bırakmak için var gücüyle çalışan belediyemiz, ilçemize birçok park ve sosyal alan kazandırmış ve kazandırmaya da devam etmektedir. Belediyemiz ayrıca Pınar Bulvarı ve birçok noktada 15 yılda yapılamayan üst yapı çalışmalarını gerçekleştirmektedir.’’ Dedi.

‘’ÜÇ AĞAÇ ÜZERİNDEN SİYASET Mİ YAPACAĞIZ?’’

Güner, açıklamasını şu sözlerle noktaladı; ‘’Sayın Gençlik Kolları Başkanı parti içi muhalefetten kurtulabilirse 18 aylık süreçte toprakla buluşturduğumuz yedi binin üzerinde fidanı ve diğer tüm çalışmalarımızı kendisine seve seve gösterebilirim. Sayın Başkan, iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın, orada sökülen üç ağaç üzerinden mi siyaset yapacağız? Lütfen kamuoyunda insanların aklıyla fikriyle oynamaya kalkmayın. Bugün devlet erkanını kötülemeye çalışan zihniyetiniz, hizmet nasıl olur bilmeyen zihniyetiniz kalkıp da bize siyasetten ve hizmetten bahsetmesin. 18 aydır Kapaklı'da yapmış olduğumuz hizmetler sizi rahatsız etmiş olmalı ki bir şeyler uydurup da kamuoyunu nasıl meşgul edelim diye uğraşıyorsunuz.’’