İş dünyasının tanınan simalarından olan Salih Cepe, CHP’den Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı’na başvurdu.

31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi, CHP’de Meclis Üyeliği için aday adayları kolları sıvadı. Kapaklı’nın tanınan iş adamlarından Salih Cepe de, 25 Kasım Pazar günü gerçekleştirdiği ziyarette CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Genç iş adamının başvurusu sırasında STK Başkanları, bölgemizde iş dünyasının önde gelen isimleri ve partililer de bulundu.

‘’BURADA HEPİMİZE YER VAR’’

Cepe’nin başvurusunda konuşan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, genç iş adamına başarılar dileyerek sözlerine başladı. Yerel seçimler ile ilgili çalışmaların sürdüğünü kaydeden Başkan Seçkin, ‘’Bugün genç kardeşimizin aday adaylığı başvurusu için burada toplanmış bulunmaktayız. 2019 Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimler için partimize ciddi bir ilgi var. Bu ilgiden dolayı mutluyuz. Siz değerli kardeşlerimizi de bu çatının altında görmek isteriz. Burada hepimize yer var. Biz bundan onur ve mutluluk duyarız. Salih kardeşimizi de bu medeni cesaretinden dolayı tebrik eder, hepinize hoş geldiniz dileklerimi iletirim.’’ dedi.

‘’AMACIM HİZMET ULAŞTIRMA YOLUNDA ARACI OLMAK’’

İlçe Başkanı Seçkin’in ardından, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Salih Cepe söz aldı. Cepe, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ‘’ Bugün burada Meclis üyeliği aday adaylığı başvurumu yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz.  Esnaflık yaptığım dönem boyunca birçok vatandaş ile muhatap oldum. Partisi fark etmeksizin birçok kişiye iş hayatım boyunca yardımcı olmaya çalıştım. Yaşımın genç olması ile dokunduğum insanlara yardımcı olabilmek için var gücümle, bütün enerjim ile koşturdum. Belediye Başkanımızın Kapaklı ilçemiz için verdiği mücadeleye çok yakından tanık olmam ile beraber ilçemiz sorunlarına çözüm noktasında ortak olmak, vatandaşımıza hizmet ulaştırma yolunda aracı olmak, bu yolda emek vermek, mücadele etmek amacıyla Meclis Üyeliği Aday Adaylığımı açıklıyorum.’’

‘’HERKESİN DİLİ VE GÖZÜ OLACAĞIM’’

Kendisine destek veren herkese teşekkür ederek sözlerini noktalayan Cepe, ‘’ Yaşımın ve iş hayatımın elvermesi ile birlikte son 3-4 senedir özellikle yerel siyaseti ve kapaklı gündemini yakınen takip etmekteyim. Çok iyi biliyorum ki genç yaşımda çıktığım bu yolda, üstlendiğim bu sorumlulukta siz değerli dostlarım beni yalnız bırakmayacaksınız. Her birinizin ayrı ayrı desteğine ihtiyacım var. Sizler beni yalnız bırakmadığınız sürece üstlendiğim bu sorumluluğun altından kalkmak için tüm gücümle mücadele edeceğime,  beni destekleyen-desteklemeyen herkesin dili, gözü ve her zaman ulaşabileceğiniz konumda biri olacağıma basın mensupları ve sizlerin önünde söz veriyorum. Başta tekrar adaylığını açıklayan İrfan Başkanımızın ve hepimizin yolu açık olsun.’’ dedi.

SALİH CEPE KİMDİR?

Salih Cepe, 1992 doğumlu. Evli ve 1 çoçuk babası olan Cepe, 13 Yıldır Kapaklı’da ikamet ediyor. Ayrıca Salih Cepe, Kapaklı’da hizmet veren SM Dinamik Yapı Market ve İnşaat Malzemeleri firmasının yöneticiliğini yürütüyor. Aynı zamanda aile şirketi olan Çamlık Et Lokantası'nda da işletmecilik yapıyor.