Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, Gençlik Kolları Yönetimi ile düzenlediği toplantıda Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeliği’ne aday olan parti üyelerine destek verdiklerini açıkladı. Genç partililerin bu süreçte destekçisi olacaklarını dile getiren Eski, ‘’ 18-19 yaşlarında çıkmış oldukları bu yolda Gençlik Kolları Olarak sonuna kadar yanlarında olacağımızın bilinmesini istiyorum. Cumhuriyetimizin 95. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle.’’ dedi.

 ‘’CESARET VE HEVES GÖSTEREN TÜM YOL ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM’’

CHP Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister. Bu duygular ile sözlerime başlayıp tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum. Bugün burada Atatürk'in kurmuş olduğu cumhuriyetin yılmaz bekçilerinden olan genç arkadaşlarımızın Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusu gündemi ile toplanmış bulunuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı olarak bu sorumluluğu üstlenme konusunda cesaret ve heves gösteren tüm yol arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum.’’

‘’GENÇLERİN SESİ OLACAKLARINDAN ŞÜPHEM YOKTUR’’

İlçe Gençlik Kolları olarak genç adayların arkasında olduklarını dile getiren Eski, ‘’Üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinin haklı mücadelesi için uzun zamandır beraber yol yürüdüğüm arkadaşlarımın ilçemizin sorunlarını sahiplenebileceklerinden, ilçemizdeki Gençlerin temsilcileri ve Gür sesleri olacaklarından hiç bir şüphem yoktur. 18-19 yaşlarında çıkmış oldukları bu yolda Gençlik Kolları Olarak sonuna kadar yanlarında olacağımızın bilinmesini istiyorum. Cumhuriyetimizin 95. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle.’’ Diyerek açıklamasını noktaladı.