Karaağaç Mahallesi’nde kurulan asfalt şantiyesinin Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın şikayeti üzerine kapatılmasına CHP Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski tepki gösterdi. Eski, "Termik Santrale 'Hayır' diyemeyen Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın amacı halkın sağlığını düşünmek değil, hizmetleri engellemektir" dedi.

“AMAÇLARI HİZMETLERİ ENGELLEMEK”

Kapaklı’ya kurulması düşünülen termik santrale karşı çıkamayanların, sırf hizmetleri engelleyebilmek adına asfalt şantiyesini durdurmak istediğini belirten Eski, “

Ak Parti Kapaklı Teşkilatının Kapaklı ve mahallelerinde toplam 70 Km civarında yolun asfaltlamasının yapılmasını sağlayacak, asfaltlama bittikten sonra kaldırılacağı noter onaylı şantiyenin kapatılması yönünde harcadığı efor ile burnumuzun dibine planlanan Termik santralin yapılmaması yönünde harcamadığı efor hepimizin takdiridir.” Dedi.

“50 YIL ZEHİR ÜRETECEK”

Ak Parti İlçe Teşkilatı’na tercihlerini gözden geçirme tavsiyesinde bulunan Eski, “Şantiyenin yapılmasının durdurulması beraberinde görüyoruz ki başarı zannettikleri bu hizmetin engellenmesini çukurlara çiçek dikerek kutlamışlar. Çiçek dikmek ise yapmak istediğiniz buyurun ilçemizin dört bir yanına yaptığımız parkların kapısı sonuna kadar açık. Halkımızın sağlığı ise kaygınız buyurun 50 yıl zehir üretecek termik santralin yapılmaması yönünde verdiğimiz mücadelede saflarınız hazır.

“TERMİK SANTRALE EVET, ASFALTA HAYIR!”

Vatandaşın sağlığını ve geleceğini etkileyecek termik santral için hayır demek varken evet dediniz, yine vatandaşın yolunun yapılması için kurulan asfalt şantiyesine evet demek yerine hayır dediniz ve hizmeti engellediniz. Sanırım evet ve hayır tercihlerinizi gözden geçirmelisiniz.” İfadelerini kullandı.

“ENGELLEME ÇABALARI HALKIN İRADESİNE TOSLAYACAK”

Şartlar ne olursa olsun Kapaklı halkına hizmet etmek için mücadele edeceklerini kaydeden Eski, “Kapaklı Belediyesi’nin yapmaya çalıştığı hizmetleri engelleme çabalarının toplumun iradesine toslayacağı noktasında bir şüphemiz yoktur. Hizmet için mücadele etmeye, engelleri aşıp kapaklı halkı ile buluşturmaya şartlar ne olursa olsun devam edeceğiz!” diye konuştu.