Kapaklı Gazetesi - Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen basın açıklamasında Ersin İlkdoğanlar, kadın kolları başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İlkdoğanlar’ın basın açıklamasına CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve partililer katılım sağladı. 

‘’MEVCUT ÜYEMİZİN YARISINI KADINLAR OLUŞTURMALI’’

Toplantının açılış konuşmasını CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz gerçekleştirdi. Yeni yönetim olarak kadın üyelerin sayısını arttırmak için çalıştıklarını dile getiren Yılmaz, ‘’Bundan sonraki süreçte kadın kolları başkanımızla beraber partimize kadınların katılımını arttırmak istiyoruz. Kadınların önemini her zaman dile getiriyorum, bizler de kongreyi kadınlarla aldık. Örgütümüz kadın kolları ile büyüyecektir. 490 kadın üyemiz var ve kadın üyelerimizi arttırmamız gerekiyor. Yeni gelecek olan kadın kolları ilçe başkanının da bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Mevcut sayımızın yarısının kadın üyelerden oluşmasını istiyoruz.’’ dedi ve İlkdoğanlar’a başarılar diledi. 

KENDİSİNİ TANITTI

CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Ersin İlkdoğanlar, sözlerine Yılmaz ve ekibine başarılar dileyerek başladı. Ardından kendisini tanıtan İlkdoğanlar, ‘’Öncelikle İlçe Başkanımız Erdinç Yılmaz’ı tekrar tebrik ediyorum ve görevlerinde başarılar diliyorum. Kısaca kendimi tanıtmak gerekirse; 1975 İzmir doğumluyum. Evliyim ve bir kızım var. İzmir’de çalışmış olduğum Arçelik firmasının 2001 yılında Çerkezköy’e taşınmasıyla hayatımda yeni bir döneme girdim. Cumhuriyet sevgisiyle büyüdüm, bunu daha da pekiştirmek için Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldım. Birçok tecrübe edinerek bu zamana kadar geldim.’’ dedi.

‘’KADINLARIN BAŞARISINI KENDİME KILAVUZ EDİNDİM’’

Kadınların toplumsal önemine değinen İlkdoğanlar, ‘’Anadolu kadını kurtuluş savaşında, mayasındaki cesaretini, yurdunu kurtarma inancını, her türlü gücünü göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluş aşamasında Mustafa Kemal önderliğinde gerçekleşen tüm devrim ve çalışmalarının içinde yer almıştır. 29 Ekim 1923 Cumhuriyetin ilan edilmesiyle kadınlar kazandıkları hakkıyla çalışmaya, üretmeye başlayıp daha iyi yerlere gelmiş ve gelmeye de devam etmektedir. Böyle bir öndere sahip olduğumuz için de ne mutlu biz kadınlara ve de Türk milletine. Ben de kadınların bu başarısını, cesaretini ve inancını kendime kılavuz edindim. Bu kılavuzun ışığında hep birlikte olup daha çok kitleye ulaşmak, elimizden geldiğince birilerinin derdine derman olmak ve de güzel projelere imza atmak için partimin kadın kolları başkanlığına ekibimle birlikte aday olmaya karar verdim.’’ Şeklinde konuştu. 

‘’BU GÖREV EMEK İSTER’’

Son olarak aday olduğunu söyleyen Ersin İlkdoğanlar, şu ifadelerle konuşmasını noktaladı; ‘’Demokrasi ve Cumhuriyetin peşinde bıkmadan koşan bizler, bundan sonra da koşmaya devam edeceğiz. Bu görev emek ister, bu görev gönül ister. Yalnız değil, hep birlikte başarılır. Sözlerimi sloganımızla sonlandırmak istiyorum. Her şeyin güzel olması için bu bayrağı hevesle taşımaya sizlerle birlikte biz de varız. Gelin hep birlikte başaralım. ‘’