Daha önce AK Parti Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmüş olan Ayhan Erdal, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Meclis Üyeliği için başvuruda bulundu. 11 Ocak Pazartesi günü Öz Havzalılar Derneği’nde düzenlediği toplantı ile aday adaylığını duyuran Erdal’ın tanıtım programına Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin ve dernek üyeleri katılım gösterdi.

‘’HALKIMIZ DEĞİŞİMİN İŞARETLERİNİ VERİYOR’’

Toplantının ilk konuşmacısı Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin oldu. Kapaklı’ya hizmet için yola çıkıldığını belirten Çetin, ‘’Bu gece burada toplanmamıza vesile olan Ayhan kardeşimize başarılar diliyorum. Her geçen gün çığ gibi büyüyoruz. Aslında Kapaklı halkı kararını vermiş, 15 yıldır yapılmayanları artık yaşamak istemiyor. Halkımız değişimi, 31 Mart akşamına varmadan şuandan işaret veriyor. Vatandaşlar Kapaklı’da artık genel iktidarın gücünü ve gerçek hizmeti bekliyorlar. 1980 yılından itibaren çok hızlı bir büyüme yaşadık. Yerel yönetimler gelen yoğun göçe oranla hizmet veremedi. Genel iktidarla buluşamamanın sorunlarını çekiyoruz.’’ Dedi.

‘’BAŞVURU BİZDEN TEVECCÜH GENEL MERKEZDEN’’

Çetin’in ardından AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ayhan Erdal da katılımcılara hitap etti. Kendisine destek verenlere teşekkür ederek sözlerine başlayan Erdal, ‘’2014 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçiminde kırık ayakla sahadaydım. 2015 yılında gençlik kolları başkanlığını bizlere emanet ettiler ve bu görevi gururla 3 yıl sürdürdüm. Bu dönemde çok fazla seçim geçirdik ve başarıyla atlattığımızı düşünüyorum. Sonrasında Eray kardeşimize bu görevi teslim ettim. O günden bugüne 1 sene geçti. Önümüzdeki seçimlerde de taşın altına elimi koymak istediğimden Meclis Üyesi Aday Adaylığına başvurdum. Bu nasip ve kısmet işi, biz başvurumuzu yaptık teveccüh genel merkezimizden. Nasip olursa mecliste hemşehrilerimizi ve Kapaklı halkını temsil etmeye özen göstereceğiz. Nasip olmazsa da kısmet, biz bu yola dava için çıktık. Bugün burada olan herkese teşekkürlerimi sunuyor, desteklerinizi bekliyorum.’’