Büyük Birlik Partisi’nin ‘Hedef 2019 Yerel Seçimler’ konulu toplantısı sona erdi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, ''Toplantımızda aldığımız karar neticesinde; yerel seçimlerde il ve ilçelerde kendi partimiz olarak aday çıkaracağız ve seçime tek başımıza girme kararı aldık'' dedi.

Büyük Birlikte Partisi yöneticileri, 2019 Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçimler öncesi genel istişare toplantısı için Ankara Büyük Anadolu Otel’de toplandı. Gerçekleştirilen toplantıya Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan ve Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile tüm il ve ilçe başkanları katıldı.  Toplantının kapanış konuşmasını gerçekleştiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, ‘’Büyük Birlik Partisi, Mart 2019 Yerel seçimlerine hazırdır” dedi.

‘’ADAY ÇIKARACAĞIZ’’

Gerçekleştirilen toplantıda BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, BBP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan, BBP Ergene İlçe Başkanı Onur Meriç ve BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler de hazır bulundu. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, ‘’Hedef 2019 Yerel Seçimler toplantımız tüm partimize ve siyasi camiaya hayırlı uğurlu olsun. Toplantımızda yerel seçimlerde il ve ilçelerde kendi partimiz olarak adayları çıkacağız ve seçime tek başımıza girme kararı aldık. Bu toplantıyı düzenleyen ve emeği geçen başta Genel Başkanımız ve Ankara Milletvekilimiz Mustafa Destici, Alperen Ocakları Genel Başkanımız Murat Aslan, MYK Üyelerimiz, İl ve İlçe Başkanlarımız ile basın mensuplarına teşekkür ederim. 2019 Mart Yerel Seçimleri’nin vatanımıza, milletimize, tüm İslam coğrafyasına hayırlara vesile getirmesini dilerim.’’ Dedi