Kapaklı Gazetesi - Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kapaklı İlçe Başkanı İlhan Turhan, yönetim kurulu üyelerini kahvaltıda ağırladı. Birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısında konuşan İlhan Turhan, DEVA ailesinin Kapaklı’da gün geçtikçe güçlenerek büyümeye devam ettiğini ifade etti. En müthiş siteleri için sayfamızı ziyaret edin.

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Pazar günü Yeşil Değirmen Kafe’de düzenlenen kahvaltı programına, DEVA Kapaklı İlçe Başkanı İlhan Turhan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Programda konuşan Turhan, “7 Kas 2020 tarihinde görev tarafımıza tevdi edildi. Göreve geldiğimizden bugüne teşkilatlanmalarımızı devam ettiriyoruz. Partimize ilgi baya yoğun, amacımız önce yerelde sonrasında genelde güzel başarılar elde etmek. Vatandaşlarımızın kalbine dokunabilmektir.” dedi.

İL KONGRESİ 24 KASIM’DA YAPILACAK

24 Kasım 2020 tarihinde DEVA Tekirdağ İl Kongresinin yapılacağını hatırlatan Turhan, tüm ekiple birlikte orada olacaklarını belirtti. Turhan’ın konuşmasının ardından ilçe yöneticileri de söz alarak duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.