Kapaklı Gazetesi - CHP Kapaklı eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Değer Koç, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel teşkilatlarında kongre süreci yaklaşırken, başkan adayları da bir bir kongre için kolları sıvıyor. Kapaklı’da ise ilçe başkanlığı için ilk aday, CHP Kapaklı eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Değer Koç oldu. Adaylığını sosyal medya hesabında açıklayan Koç, ‘’Gençlere fırsat verilmesi gerektiğine inananlardanım.’’ dedi.

‘’MAKAMLAR HİÇ KİMSEYE MÜLK DEĞİLDİR’’

Değer Koç, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘’İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan başlayarak birçok kademesinde görev almış olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaklaşan kongre takviminde; değişimi yüksek sesle dile getiren ve gençlere fırsat verilmesi gerektiğine inananlardanım. Cumhuriyet Halk Partisi’nde makamlar hiç kimseye mülk değildir. Bir koltuğa, oturma biçimi kadar, o koltuktan kalkma biçiminin de önemli olduğunun düşüncesindeyim.’’

‘’GEÇMİŞTEN DERS ÇIKARIP YOLA DEVAM EDECEĞİZ’’

Parti içinde değişiklik olması gerektiğini vurgulayan Koç, ‘’Kişilerin makam büyüsüne kapılarak oturdukları koltukları zamanı geldiğinde kendiliğinden bırakmadığı ve hatta yaşanan başarısızlıklara rağmen gitmeyi bilmediği, başkalarının parti içerisinde bu gibi önemli görevleri üstlenmesine fırsat vermeyi bilmediği partimde değişim istemek ya da değişimi desteklemek asla partiye ihanet değil, tüzükte geçen bir haktır! Artık bizler geçmişte yaşanan hatalardan ders çıkarıp yola devam edeceğiz. Hiç kimseden icazet ve müsade istemiyoruz, bizler hak ettiğimiz yönetim kadrolarını almaya geliyoruz.’’ dedi.