CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, düzenlediği kahvaltı programında gençlerle buluştu. Pazar günü saat 12.00’de Mandalı Restoran’da gerçekleşen kahvaltıya CHP Kapaklı Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Ulusal Gençlik Derneği Başkanı Erdal Darçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kapaklı’da ikamet eden gençler katıldı.

“GELECEK BİZİM ELİMİZDE”

Kahvaltı programında bir konuşma yapan CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti korumak, yaşatmak, kısacası bu ülkenin geleceğine yön vermek bizlerin, yani gençlerin elinde. Bu nedenle gençler olarak elimizi taşın altına koymak zorundayız. Bu kapsamda yerel seçimler öncesinde daha çok çalışmaya, geleceğimiz adına projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

“BİRLİKTELİĞİMİZ SÜRECEK”

Programa gösterilen yoğun ilgiden ötürü çok memnun olduğunu ifade eden Eski, “Bugün burada oluşan birlikteliğimiz bundan sonra büyüyerek devam edecek. Bizler, gençler olarak Kapaklı için, Tekirdağ için, ülkemiz için çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz. Bu kapsamda programa katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Eski’nin konuşmasının ardından program, karşılıklı sohbet ile devam etti. Programın sona ermesinin ardından gençler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Yasin Eski dahil, oturan insanlar ve iç mekan