Kapaklı Gazetesi - Tüm dünyada hızla ilerleyen Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla ilgili harekete geçen CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı, vatandaşlara ücretsiz maske, dezenfektan ve eldiven dağıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Pazar günü sokağa çıkan vatandaşlarımıza 4 bin adet bilgilendirici broşür dağıttık. Broşürlerin yanında yaklaşık bin şişe dezenfektan, 200 adet maske ve 500 çift eldiven dağıttık. 120 bin nüfusluk Kapaklı için bunlar elbette yeterli değil ancak biz farkındalık yaratmak istedik. Vatandaşlarımızın bu virüsten nasıl korunacağını anlatmaya çalıştık.’’ dedi.

‘’YALNIZ DEĞİLSİNİZ’’

Yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için de bir ekip kurduklarını dile getiren İlçe Başkanı Yılmaz, ‘’Esas olan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın korunmasıdır. Bununla ilgili bir ekip oluşturup Kapaklı’da ikamet eden 65 üstü vatandaşlarımızın tek tek arayıp ihtiyaçları doğrultusunda bir veri oluşturmayı planlıyoruz. Bu virüs salgınını en az kayıpla atlatmak için ben ve ekibim her an hazır olacaktır. Telefonlarımız 7/24 açıktır, yalnız değilsiniz. Evde kal, sağlıklı kal.’’ İfadelerini kullandı.