Kapaklı Gazetesi - MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün’ün ardından, Ülkü Ocakları Kapaklı Şube Başkanı Mert Bulut da Mehmet Çetin’in özgeçmişinde kullandığı ifadelere tepki gösterdi.

Çetin’in iddia ettiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları’nda görev yapmadığını söyleyen Bulut, ‘’Ülkücü harekete aidiyetle bağlı olmak samimiyet ve omurga işidir. Her rüzgarda rüzgarın estiği yöne doğru rota alanlar, dümen kıranlar; davasında, inancında, vatan sevgisinde milim kayma yaşamayan Ülkücüleri anlamakta elbette zorluk çekerler. Ülkü Ocakları yiğit sıfatlı gençlerin yetiştiği çağımızın en güzide kurumlarından birisidir ve hatta en iyisidir. Ülkücülerin, "Gelecek biziz, biz geleceğiz!" sözünü yanlış anlayan bir vatandaş 3 parti değiştirdiği kariyerinden övgüyle bahsederken içi yalanlarla dolu bir özgeçmiş hazırlamış; bunu kendini tanıtırken fütursuzca basın mensuplarıyla paylaşmış.’’ dedi.

‘’AĞIZA ALINMAYACAK AÇIKLAMALARDA BULUNAMAZLAR’’

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mehmet Çetin’in özgeçmişinde yanlış ifadelere yer verdiğini belirten Mert Bulut, ‘’İddia ettiği kurumları ve makamları gerçekten icra etmiş biri "Kobani'deki kardeşlerimi selamlıyorum." diyerek PKK ve PYD'li vatan hainlerine yeşil ışık yakan birinin peşinden gitmezdi. Ülkücülüğün yalnızca MHP'de olabileceğini söyleyen rahmetli Başbuğumuzu bir nebze tanıyan ve yazdığı kitapları okuyan birisi sözde ülkücü geçmişiyle övünmek yerine gittiği yerlerin ve siyasi kurumların yenisi olmayı tercih etmelidir. Özgeçmişine Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi'ni yazmak isteyen insanlar, farklı mecralarda ağıza alınmayacak itham ve açıklamalarda bulunamazlar. Amacı oy toplayıp proje anlatmak değil oy bölmek olanlar geçmişine farklı dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşlarını ekleyebilir. Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi'ni zikrederken düzgün bir üslup ve sağlam bir omurga gerekmektedir. Kapaklı'nın mevcut Ülkü Ocakları Başkanı olarak siyaset arenasında boy göstermeye çalışanların özgeçmişine yazdırmış olduğu Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi yöneticiliği iddialarının su katılmamış yalan olduğunu ifade etmek istiyorum.

Ülkücülüğün tapusuda, sahibide inanmış vatansever yüreklerin yanında Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Gerisi olduğu gibi teneke gürültüsüdür. Tüm kamuoyuna ve kıymetli ülküdaşlarımıza saygıyla duyurulur.’’ şeklinde konuştu.