Kapaklı Ak Parti Belediye Başkan adayı Ömer Karadeniz Kapaklı Evrencikliler Derneğini ziyaret etti.

Ömer Karadeniz ve ekibini Kapaklı Evrencikliler Dernek Başkanı Mehmet Yanık ve Dernek üyeleri karşıladı. Ziyarette katılımın yoğun olduğu dikkatlerden kaçmadı. Konuşmasına Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz ve Kapaklı Ak Parti Teşkilatına Hoşgeldiniz diyerek Başlayan Mehmet Yanık. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 30 Mart yerel seçimlerinde için Ömer Karadeniz’e başarılar diledi.
AK PARTİ EZBERLERİ BOZAN BİR PARTİ OLMUŞTUR

Kapaklı Evrencikliler Dernek Başkanı Mehmet Yanık’ın akabinde sözü alan isim Ak Parti Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı Tahir Eke oldu. 30 Mart yerel seçimleri son zamanda yaşananlardan dolayı genel seçimlerin provası halinde olduğunu belirten Eke “ Ak parti 2002 yılından beri iktidardadır. İktidara geldiği günden beri ezberleri bozan bir parti olmuştur. Ak parti Cumhuriyet döneminde yaklaşık 60 yılda yapılan hizmetlerin kat, kat fazlasını 12 yıla sığdırarak yapmıştır. Ak Parti’nin koalisyon hükümetinden iktidarı devir aldığını belirten EKE dönemin Başbakanı ekranlarda bu ayın 15’inde memur maaşlarını yatıramayabiliriz dedi. İMF’den para istendi. İMF para vermiyordu. Talep edilen rakam 5 milyar dolar. 5 milyar dolar almak için İMF’den Dünya Bankası Başkan Yardımcısı sıfatı ile Kemal Derviş Amerika’dan uçağa bindi. Türkiye’ye 5 buçuk saatlik yolculuk esnasında pazarlıklar yapıldı. İstanbul Atatürk havalimanına Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcısı olarak indi. O kadar vahim bir haldeydik ki. İktidar ve hükümetin bile taşeronlaştığı bir dönemdi o dönem. Başbakanlığın merdivenlerinde karşılanan Kemal Dervişe Türkiye ekonomisi teslim edildi. Bana göre Amerika’nın bir memuru idi Kemal Derviş. Kemal Derviş geldiği için İMF 5 buçuk milyarı saldı ve çark yarım yamalak dönmeye başladı. Böyle bir ortamda 2002 yılında iktidarı devir aldık. Ve ekonomiyi mükemmel bir şekilde düzelttik. 2002 yılında iktidarı devir aldığımızda 5 milyar dolara muhtaç iken Ak Parti iktidarı döneminde 23 milyar olan İMF borcunun tamamı ödenmiştir” dedi.


EN BÜYÜK PROJEMİZ ÖMER KARADENİZ, MUSTAFA YEL, RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜÇLÜSÜDÜR

Kapaklının en büyük projesi Ömer Karadeniz, Mustafa Yel ve Recep Tayip Erdoğan üçlüsüdür diyen Eke “Bu üçlüyü bir araya getirdiğinizde Kapaklı’nın 5 yıl içinde şaha kalktığını göreceksiniz. Belediye Başkanımız ekibi ile beraber Kapaklının yer altı ve yer üstü sorunlarını sosyal tesislerini, parklarını bahçelerini, yenilerken bizde boş durmayacağız.  Kapaklı ilçe teşkilatı olarak buradan Ankara’ya gideceğiz ve sizlerin selamını söyleyeceğiz Başbakanımıza ve diyeceğiz ki Kapaklı’da 10 yıldır Ak Parti yerelde iktidar olamadı. Ama bugün Kapaklı’daki vatandaşlar bize Kapaklı’da Yerelde iktidarı hediye ettiler. Ve Başbakanım sizden Kapaklıya desteklerinizi istiyoruz, Kapaklıya adalet sarayı bekliyoruz, tam teşekküllü bir devlet hastanesi bekliyoruz, tam donanımlı bir spor salonu istiyoruz diyeceğiz. Yerel imkanlarla verdiğimiz hizmetlerin üzerine hükümetimizin hizmetlerini de ekleyerek 5 yıllık bir süre zarfında Kapaklıyı Şaha kaldıracağız. Ve bunlar sizin destekleriniz sayesinde olacaktır” dedi.


ÇETİN, “DAVAMIZ MİLLETTİ, DAVAMIZ HİZMETTİ”

Ziyarette Ak Parti Kapaklı Meclis üyesi olan ve Mecliste Kırklarelili vatandaşları temsil edecek olan Bahtiyar Büyükbüce ve Nezahat Erdoğan dernek üyelerine takdim edilirken, Ak Parti Kapaklı belediye başkan aday adayı olan ve şuan belediye meclis üyesi 1. Sıra adayı olarak Ak Parti ile yoluna devam eden Mustafa Çetin 36 yıl önce Kapaklı’ya geldiğini ve Kapaklı ile birlikte büyüdüğünü söyleyerek “Kapaklı’nın sorunları ile büyüdüm fakat Kapaklı kocaman bir köy olmaktan başka bir yere gidemedi. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan Kapaklı’yı ilçe yaparak bundan sonrası için büyük umutlar verdi. Şimdi Kapaklımız Karaağaç ve 5 köy ile birlikte yeni bir ilçe olması hepimize çok büyük bir heyecan verdi. Biz Ak Parti’ye inanan gençler olarak bu davaya gönül vermiş insanlar olarak, 8 aday adayı bu yola baş koyduk. Davamız milletti, davamız hizmetti nihayetinde aramızdan bir kişi seçilecekti. Ve bu kardeşimiz Ömer Karadeniz oldu. Birlik beraberlik içinde sonuna kadar 30 Mart akşamına kadar sizin desteklerinizle Beraber Ak Parti iktidarını Kapaklı’ya getirme arzusundayız.


KİMİ KANDIRIYORSUNUZ SAYIN MANDALI?

Mevcut yönetimin yaptığı hizmetleri eleştiren Çetin “ Kullanışsız bir belediye binası, 8 yıldır halen kullanılamayan bir otogar, yanıp sönen ışıklar ve ailecek gidemediğimiz bir kazak gölü bunun haricinde yapılmış bir hizmet varsa özür dilerim demek ki ben 36 yıldır yaşadığım Kapaklı’da yapılan hizmetleri görmemişim demektir” dedi.

Büyükşehir olmanın Tekirdağ için bir lütuf olduğunu belirten Çetin “Büyükşehir olmak bizim il sınırlarımızda beklediğimiz mevcut hizmetinin kat ve kat gelmesi için çok önemli bir hizmettir. İktidarın Tekirdağ’da yaptığı birçok hizmet vardır ama büyük şehir bizim için Tekirdağ için Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmeti olduğunu iddia ediyorum. Büyükşehir yasası ile birlikte Tekirdağ bütçesi çok büyük rakamlara ulaşacak, aynı zamanda büyükşehir yapısında en ücra köşedeki vatandaşımız bile büyükşehir için bulunduğu ilçe sınırları için oy kullanıp demokratik hakkını kullanabilecek” dedi.


İrfan Mandalı'nın yaptığı hizmetleri sergilemesini istiyorum diyen Çetin “ geçtiğimiz 10 yıl içinde Belediyemiz yaptığı hizmetleri slayt olarak sergilemesini isterdim. Fakat gelecek 5 yıl için vaatlerini sergileyen İrfan Mandalı’ya sesleniyorum kimi kandırıyorsunuz sayın Mandalı?” diyerek sözünü tamamladı.


BİZ HİZMET KERVANIYIZ

Ziyarette son olarak sözü Ak Parti Kapaklı Belediye başkan adayı Ömer Karadeniz aldı, Ak Parti Kapaklı teşkilatını hizmet kervanı olarak kaydeden Karadeniz “ Biz hizmet kervanıyız her birimiz bu kervanın neferleriyiz. Aramızda ast-üst derecesi yoktur. Hepimiz aynı düzlemde Kapaklıya hizmet etmek için varız. Ve bu amaçla yola çıktık.

Hizmet felsefesini de açıklayan Karadeniz “ Kainat içinde en kutsi varlığın insan olduğuna inanıyoruz. Cenabı Allah insanı üstün vasıflarla yaratmıştır. İnsan kainatın göz bebeğidir.  Bu yüzden insanlara hizmet etmek en yüce vazifedir. Bizde bu yüzden siyaseti seçtik. Zaten bizim için bir amaç değil bu kutsi varlığa, sizlere hizmet etmek için bir araçtır. Bunun karşılığında bizim beklentimiz Allah rızasıdır. Ve sizlerin hayır duasıdır. Mavi gök kubbe altında hoş bir seda, arkamızda bir iz, bir eser bırakmaktır. Kapaklı’nın 5 yılını çalmak yada Belediye başkanlık koltuğuna oturmak değildir amacımız.


24 yıldır Kapaklı’da olduğunu belirten Karadeniz Ben Kapaklı’yı bilirim, o da beni tanır dedi.


UFAK ATTA CİVCİVLER YESİN

Mevcut belediye başkanının Kapaklıyı ilçe yaptım sözlerine tepki gösteren Karadeniz “Kapaklıyı TBMM ilçe yaptı, Kapaklıyı Ak Parti ilçe yaptı yani Ufak atta civcivler yesin” dedi. Başkanın Kapaklıyı Doğalgazla buluşturdum açıklamalarına da cevap veren Karadeniz “Sen bu doğalgaz anlaşmasını Rusya ile mi yaptın Azerbaycan ile mi yaptın nerden getirdin bize de söyle de biz de bilelim. Doğalgaz bir hükümet projesidir. Bir Ak Parti Projesidir” dedi.


EKE-TAHIR elestiri-mandaliya KARADENIZ-OMER