İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başlatılan imza kampanyasına destek istedi.

Yayımladığı yazılı basın açıklamasıyla tüm vatandaşları imza kampanyasına desteğe davet eden Çetin, “Bilindiği üzere 21 milletvekili ile TBMM’de grubumuzu oluşturduk. Ancak Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER tarafından verilmiş bir “100 bin imza” ile Cumhurbaşkanı adayı olacağını belirttiği bir sözü vardı. Bunun için de “100 bin imza” ile adaylık süreci 4-9 Mayıs 2018 tarihleri arasında, yani bugünden itibaren 09.05.2018 Çarşamba Günü mesai bitimine kadar devam edecektir.” dedi.

“İLÇE SEÇİM KURULUNA VERİLECEK”

İmzaların İlçe Seçim Kurulu’na verilmesi gerektiğini hatırlatan Çetin, “Bununla ilgili Halkımızın bilmesi gereken en önemli konu ise imzaların İlçe Seçim Kurulu’nda veriliyor olmasıdır. Vatandaşlarımızın imza verebilmeleri için seçme ve seçilme hakkına sahip olması ve yanlarında nüfus cüzdanı ya da geçerli kimlik belgelerinin bulunması ile bizzat kendisinin başvuru yapması gerekmektedir. İlçe seçim kurulunda bulunan görevlinin hazırladığı ve Cumhurbaşkanı ADAYININ Meral Akşener’in olduğunu ifade ederek formu kontrol ederek imzalanması sonrası 1 nüshası İlçe Seçim Kurulu’nda 1 nüshası da alındı belgesi olarak vatandaşlarımızın kendilerinde verilmesi gerekiyor.” Dedi.

“TEŞKİLAT ÖNÜNDEN ARA KALDIRILACAK”

İmza vermek isteyen vatandaşlar için teşkilat önünden araç kaldırılacağını kaydeden Başkan Çetin, “İYİ Parti Kapaklı İlçe Yönetimi olarak belirtilen tarihler arasında bizler de imza desteği vermeye gelen vatandaşlarımıza yardımcı olmak için orada olacağız. Vatandaşlarımızda kalan formun bir nüshasının dijital ortamda kayıt altına alarak Genel Merkezimize göndereceğiz. Tüm Türkiye’de imza süreci bu şekilde gerçekleştirilecek. İlçe Teşkilat binamızdan, Çerkezköy Adliye binasında bulunan Kapaklı İlçe Seçim Kuruluna araçlar kaldırılacaktır. Kapaklı’nın her yerinden halkımızın İlçe Seçim Kuruluna ulaşımı sağlanacaktır.  Bu süreçte İlçe Teşkilatlarımız 24 saat açık olacaktır. Mahalle temsilcileri ve İlçe Yönetim kurulu arkadaşlarımız bu konuda   halkımızla sürekli iletişimde olacaktır. 

“SEÇMEN LİSTELERİNİZİ KONTROL EDİNİZ”

Ayrıca 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimler öncesi vatandaşlarımızın, 2 Mayıs itibarı ile askıya çıkan seçmen listelerinde kendi bilgilerini de kontrol etmeleri çok önemli olup, eğer bir yanlışlık varsa acil olarak düzelttirmeleri gerekmektedir.” İfadelerini kullandı.

“İMZA DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”

Başkan Çetin açıklamasına şu ifadelerle son verdi:
“4-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan imza kampanyasında 24 Haziran seçimlerinin bir demokrasi şöleni havasında geçebilmesi için tüm Kapaklı halkını Sizlerin aracılığıyla genel başkanımız Sayın Meral Akşener’e imza desteği vermeye davet ediyorum.  Demokratik bir seçim yarışının olması adına, bu tarihler arasında gerçekleşecek İmza Kampanyasında Kapaklı halkının Genel Başkanımız Meral AKŞENER’ e destek vereceğinden hiç şüphem yoktur. Şimdiden, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”