Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Çetin Beyaz Saray düğün salonunda gerçekleşen görkemli programla resmi aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Aday Adaylığı başvuru programı saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Oldukça coşkulu bir ortamda gerçekleşen programda beyaz saray düğün salonunun tıklım tıklım dolduğu görülürken Mustafa Çetin sahneye anons edildiğinde salondaki coşku tavan yaptı. Programa oldukça iyi hazırlandığı görülen Mustafa Çetin düzenlenen konfeti ve volkan gösterisi sonrası önce eşine daha sonrada salondaki bayanlara gül dağıttı.

Konuşmasına geceye katılanları selamlayarak başlayan Mustafa Çetin “Bu akşam zaman ayırıp davetimize katılarak bu kutsal davaya destek verip bizi gururlandırdığınız için, bu tarifsiz duyguları bana yaşattığınız için hepinize teşekkür ederim. Şuna İnanıyorum ki sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Bu beklentilerinizi de haklı buluyorum, Şimdi yeni bir ilçeyle yeni bir umutla daha büyük beklentilerimiz var. Kapaklıyla birlikte Karaağaç’ın büyük beklentileri var. İlçemizin önemli bir parçasını oluşturan köylerimizin büyük beklentileri var. Bu Beklentilere karşılık verebilmek için, katkı verebilmek için karşınızdayım, huzurunuzdayım, yanınızdayım. Ak parti teşkilatımızla birlikte iktidar gücünü Kapaklı’ya taşımak, ilçemizin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri Allah’ın izniyle bu dönem sizlere sunmak istiyoruz. İşte bu kutsal göreve talip olurken, omuz omuza yürüyeceğimiz bu mukaddes yolda ben Mustafa Çetin olarak elimi taşın altına koyduğumu ve Ak Parti Belediye Aday Adayı olduğumu resmen açıklıyorum.” dedi.

SİZLERİN HİZMETKARI OLMAK İSTİYORUM
Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime inancım tamdır. Bilgilerimi, tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Nasip olurda başkanınız olursam sizlere canı gönülden hizmet etmek istiyorum, sizlerin hizmetkarı olmak istiyorum. Allah biliyor ki bunu en saf en temiz duygularımla istiyorum. İlçemizi gıbta edilecek bir şehir yapmak için azimle çalışarak, hayır dualar almaktan başka bir derdimiz yoktur. Benim adım Mustafa Çetin Kapaklı halkı beni iyi tanır. Geçmişimle, bugünümle, çizgimle, duruşumla karşınızdayım. Görev alsam da almasam da aranızda bir nefer olarak kalacağım ve bu onurlu görevde hizmet etmek isteyen arkadaşlarıma elimden gelen yardımı yapmaya gayret edeceğim. Aramızda başkan aday adayı ve meclis üyesi aday adayı olan arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Çünkü siyaset başlı başına sorumluluk ve fedakarlık isteyen bir iştir.

ADAY ADAYI SAYISININ FAZLA OLMASI BÜYÜK BİR ZENGİNLİKTİR
Partimizde siyaset yapmak isteyen arkadaşlarımızın sayısının fazla olması büyük bir zenginliktir. Bu arkadaşlarımız ve teşkilatımızla birlikte El birliğiyle el ele vererek beklenen başarıyı hep birlikte başaracağız. Bu hizmet kervanına katılma özverisinde bulunan bütün arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah hiç birinizin eksikliğini göstermesin.
Çocuk yaşta geldiğim Kapaklı benim gerçek memleketimdir. Kapaklı’da yaşayan doğudan batıya kuzeyden güneye her bölgeden vatandaşımız bizim hemşerimizdir.

KAPAKLI’YA DAİR HAYALLERİM VAR
Kapaklı’yı çok iyi tanıdığını söyleyerek sözlerine devam eden Mustafa Çetin Kapaklı’ya dair büyük hayalleri olduğunu ve bu hayalleri gerçekleştirmek istediğini söyledi. Kapaklı yeni bir ilçe olması sebebi ile cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Çetin, Kapaklı nüfusunun buna bağlı olarak daha fazla artmaya devam edeceğini ifade ederken, Kapaklının hızla artan nüfusa ayak uydurabilirse modern bir şehir olacağını aksi takdirde ise köy gibi kalacağını söyledi.

Programın sonunda salondakilere teşekkürlerini sunan Mustafa Çetin, daha sonra diğer Ak Parti aday adaları ile birlikte sahneye çıkarak birlik beraberlik pozu verdiler.

GECE KATILIM YOĞUN OLDU.
Geceye Tekirdağ Ak Parti yönetim kurulu üyesi Sait Yazı, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaaddin Demirbağ , Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, Gençlik Kolları Başkanı Ersin Gürses, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları Ömer Karadeniz ,İrfan Demir,Akın Yılmaz, Ercan Yücel, Recep Bıyık, Şakir Demirel, Salih Bezgin,Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayları Mehmet Danyeli,Aynur Düzgünel, AK Parti Kapaklı Meclis Üyeleri Hasan Acar, Ruhi Özden, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

akp-mustafa-cetin akp-mustafa-cetin1 mustafa-cetin-kapakli-akp1 mustafa-cetin-kapakli-akp2 mustafa-cetin-kapakli-akp(1)