Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediyesindeki LED ekrana yansıtılan ‘Love Erdoğan’ görseli, CHP ve AK Parti arasında tartışma yarattı. AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, görsele tepki gösteren CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz’a cevaben: “Artık biz utanıyoruz” dedi.

“ÇETİN'İ YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Biyik, ‘Love Erdoğan’ görselinin New York’taki bir LED ekrana yansıtılan ‘Stop Erdoğan’ görseline bir cevap niteliği taşıdığını belirterek; “Halkın oyu ile seçilmiş Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na Amerika’nın göbeğinden New York’ta kiraladıkları LED ekranlardan ‘Stop Erdoğan’ - ‘Erdoğan’ı Durdurun’ diye yayın yapan, darbe çığırtkanı FETÖ’cü hainlere cevap vermek, demokrasiye inanan her Türk vatandaşı için, halkın iradesiyle seçilen her kurum için bir onurdur. Demokrasimize, halkın iradesiyle seçilen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan bu saldırıya aynı şekilde cevap veren Kapaklı Belediyesini ve Başkanımız Mustafa Çetin’i yürekten kutluyorum. Vatanını seven her yurttaş gibi bizler ve Kapaklı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çetin de tepki olarak ‘WeLoveEroğan’ diyerek bu ihanet şebekesine tepkisini göstermiştir.” ifadelerini kullandı.

“KULLANMAKTAN UTANMAMIŞLARDIR”

Yılmaz’ın, şehitlerimizi ve kadın cinayetlerini siyasi malzeme olarak kullandığını iddia eden Biyik, “Belediye ekranından yayınlanan bu mesaj bazılarını rahatsız etmiş olmalı ki bunu yerelde malum partinin temsilcileri siyasi malzeme yapmaya hiç tereddüt etmemişlerdir. Üstelik buna tepki gösterirken şehitlerimizi, haince katledilen kadınlarımızı ve ekmek parası uğruna çalışırken hayatını kaybeden emekçilerimizi kullanmaktan da utanmamışlardır. Bizler zihniyetimiz gereği vatandaşlarımızın derdine derman olmaya çalıştığımız çalışmaları bir elin verdiğini diğer elin görmemesi düsturuyla hiçbir zaman reklam ve siyasi malzeme yapmayan bir kültüre sahibiz.” dedi.

“ŞİDDETLE KINIYORUM”

Biyik, açıklamasını şu sözlerle noktaladı; “Çok iyi biliyoruz ki bu bir zihniyet meselesidir. O yüzden siz bizi anlayamazsınız. Ama biz sizi çok iyi anlıyor ve tanıyoruz. Zamanının çoğunu Kapaklı’mıza yeni bir değer katmak için canla başla mücadele ederek harcayan Sayın Belediye Başkanımıza şehitlerimiz, kadınlarımız ve emekçiler üzerinden yapılan bu siyasi rant elde etme saldırısını şiddetle kınıyorum. Kamuoyuna saygılarımla.”