Düzenlediği Basın Açıklamasıyla Gazetemizde Çıkan Haberleri Kendince Yalanlamaya Çalışan Ve “Zülme sessiz kalan zulme ortak olandır felsefesi ile çıktığımız bu yolda göreve geldiğimiz gün bütün basın mensuplarına Kapaklı’da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiştim. Biz doğru yoldayız. Bu yüzden hakkımızda karalama kampanyası yapıyorlar" diyen Ak Parti ilçe başkanı Salih Bezgin’e soruyoruz. 
 
5 yıl boyunca yapmış olduğu meclis üyeliği görevi ve ilçe başkanlığına EMANETEN! atandığı günden bugüne hangi zulme dur demiştir? İlçemizde yaşanan hangi yanlışlara dik bir şekilde karşı çıkıp engel olmuştur? 
 
Zulmetmekle suçladığı kişilerin değirmenine su taşımaktan başka bir icraatı olmuş mudur? Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kendisine söylediği gibi iş olsun diye konuşmaktan başka ne yapmıştır? 
 
Kendisini esnafı asansör firması üzerinden mağdur etmekle eleştiren Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mehmet Aktürk’e yapmış olduğu bir bina üzerinden cevap vermeye çalışan Bezgin, bu ve buna benzer yüzlerce bina ilçemizde yapılırken, o mecliste değil miydi? İmar komisyonunda değil miydi? Usulsüz yapılmakla suçladığı o bina ve ona benzer binaların yapılması için imar komisyonunda alınan kararların altında imzası var mıdır yok mudur? Bugün tekrar seçildiği imar komisyonu üyeliğinden ilçe başkanlığı, grup sözcülüğü gibi birçok görevi olmasına rağmen neden vazgeçememektedir? Ak Parti meclis üyeleri arasında bu görevi yapabilecek başka meclis üyesi yok mudur? Yoksa imar komisyonunda ısrarla yer almak istemesinin altında başka nedenler mi vardır?
 
Ayrıca kamuoyu bilmelidir ki tapu ile ilgili haberimizle alakalı gazetemiz ve bizleri zan altında bırakmak adına açıklamalarda bulunan Salih Bezgin’in bu açıklamaları tamamen hayal ürünü ve hedef saptırma maksatlıdır.
 
Tapu müdürlüğü ile ilgili haberimiz sonrası ne kendisiyle nede ismi geçen ve konuyla ilgili görevlendirdiğini söylediği Ak Parti Meclis Üyesi İbrahim Aktürk ile herhangi bir görüşmemiz olmamıştır. 
 
Kaldı ki bu konuda kendileri bizim muhatabımız değildir. Kapaklı Gazetesi olarak bizler gerek ilçemizin mülki amiri ilçe kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz, ilçe emniyet müdürümüz Mehmet Ali Barın ve Tapu Müdiremiz Gülsüm Kip ile görüşerek konuyla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk ve bildiklerimizi kendilerine anlattık.
 
Yaşanan süreç sonrası bugün tapu dairesinde yaşanan sorunlar giderilmiş, 3-4 gün tapu yapmak için bekleyen esnaf 1 günde tapu yapmaya başlayarak rahat bir nefes almıştır.
Yaptığı açıklamalar ile gazetemizi hedef alan Salih Bezgin’e Hodri Meydan diyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi yazılmaya cesaret edilemeyen şeyleri yazmaya, doğru bildiklerimizi Kapaklı kamuoyu ile paylaşmaya, Halka şirin görünmeye çalışıp arka planda çirkin pazarlıklar içinde olanların oyunlarını bozmaya ve kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz.