Milliyetçi Hareket Partisi, Mahalli İdareler Seçimleri için başvuru takvimini açıkladı. 15 Aralık’a kadar sürecek olan başvuru sürecinde, Kapaklı Belediye Başkan Adaylığı için kollarını sıvayan ilk isim Erbay Bekiroğlu oldu. 29 Kasım Perşembe günü MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç ile birlikte MHP Genel Merkezi’ne giden Bekiroğlu, başvurusunu da bizzat MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teslim etti.

FAVORİ ADAY OLARAK GÖSTERİLİYOR

Siyasi kulislerce MHP Kapaklı’nın en iddialı isimlerinden olan Erbay Bekiroğlu, başvurusunu da bizzat MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yaparak iddiaları doğruladı. Başvuru belgelerini MHP Lideri Bahçeli’ye teslim ettikten sonra açıklamalarda bulunan Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu, ‘’ Hayatta insanın yaşayabileceği en büyük gururlardan biri, Allah’a şükürler olsun, bu gün itibari ile resmî müracaatımızı yaparak Bismillah demiş bulunmaktayız, bu sürece kadar emeği geçen sevgili dostlarıma, hemşehri ve arkadaşlarıma, il başkanımıza, Kapaklı ve Çerkezköy ilçe başkanlarım İle her iki ilçemizin Ocak başkanlarına ve tüm teşkilat yönetimlerine, aileme, ismini sayamadığım bütün dost ve ahbaplarıma teşekkür eder, bundan sonraki zorlu süreçte aynı istek, gayret ve teveccühle yanımda olmaları temennisi ile, Kapaklı ilçemize hayırlı olmasını dilerim.’’ dedi.

‘’PARTİMİZ BU SEÇİMLERE DAMGASINI VURACAK’’

Bekiroğlu’nun başvurusu sırasında yanında bulunan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç ise, iddialı adaya başarılar diledi. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdare Seçimleri’nde Kapaklı Belediyesi’ni hedeflediklerini dile getiren Genç, ‘’Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürümüz Erbay Bekiroğlu, 31 Mart yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Öncelikle kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyor, parti olarak daima arkasında olduğumuzu belirtmek istiyorum. 2019’da gerçekleşecek olan bu seçimler, ilçe halkımızın partimize olan güvenini açıkça ortaya koyacaktır. Türk siyasi tarihinde her zaman kilit bir rol oynamış olan partimiz, bu seçimlere de damgasını vuracaktır. Gerçekleşecek olan seçimlerin önce halkımıza, ardından ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. ‘’ dedi.