Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı, 6 Şubat Çarşamba günü teşkilat binasında düzenlediği toplantı ile Kapaklı Belediye Başkan Adayı’nı duyurdu. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı adaylarının ardından seçime kendi adayıyla girecek olan BBP’nin, Kapaklı Belediye Başkan Adayı Güzin Yıldız oldu.

‘’ÖZÜMÜZ MİLLET SÖZÜMÜZ HİZMET’’

Yıldız’ın adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunan BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, ‘’BBP MKYK Başkanımız Hakan Şalcı Bey’e, İl Başkanım Turan Demircan Bey’e, tüm ilçe başkanlarıma, dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sloganımız; Özümüz Millet, Sözümüz Hizmet.’’ dedi.

GÜZİN  YILDIZ  KİMDİR?

1965 Muğla’da doğdu. Babasının memur olmasından dolayı Anadolu’nun birçok farklı ilinde ilk ve orta öğretim hayatını tamamlayarak 1989 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Güzin Yıldız'ın siyasi hayatı büyük Birlik Partisi'nin Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kurulması ile birlikte aktif hale geldi. BBP Tekirdağ, Çerkezköy ilçe kadın kolları başkanlığı yapan Yıldız sonrasında Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı oldu. Siyasi hayatına ara vermeden devam eden Güzin yıldız Tekirdağ, Çerkezköy’den 2 dönem belediye Meclis üyeliğine aday oldu. Sonrasında MKYK üyeliği görevinde bulunan Yıldız, BBP Manisa İl Teşkilatında da görev aldı.2014 yılında Manisa Kula BBP belediye başkan adayı olan Güzin Yıldız, bir çocuk annesi.