Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ihaleye fesat karıştırma ve resmi evrakta sahtecilik iddiasıyla yargılandığı davadan beraat kararının çıkmasının ardından ilk kez konuştu.

2009 yılında başlayan soruşturma kapsamında ihaleye fesat karıştırma ve resmi evrakta sahtecilik iddiasıyla yargılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, hakkındaki tüm suçlamalardan beraat etti. Beraat kararının ardından mahkeme hakkında ilk kez açıklamalarda bulunan Başkan Mandalı, ‘’Mutluyuz, adalet yerini buldu. Biz Türk adaletine her zaman güvendik ve hiçbir zaman da umudumuzu kaybetmedik.’’ dedi.

‘’YANIMDA OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM’’

Aldığı beraat kararını sosyal medya hesabında duyuran Başkan Mandalı, şu ifadelere yer verdi; ‘’2009 yılından beri yargılandığımız davamız bugün Çorlu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde beraat ile sonuçlandı. Mutluyuz, adalet yerini buldu. Biz Türk adaletine her zaman güvendik ve hiçbir zaman da umudumuzu kaybetmedik. Bu zor süreçte her zaman yanımda olan başta ailem olmak üzere tüm Kapaklı halkımıza ve herkese tek tek teşekkür ediyorum. Bizim aşkımızın ve sevdamızın adı; Kapaklı’dır. Aynı aşk ve heyecanla hizmetlerimize devam edeceğiz.’’