Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanlığına iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı’na iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Albayrak’ın gerçekleştirdiği ziyarette kendisini Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan ve yönetimi karşıladı.

‘’HİZMETLERİMİZ HALKIMIZIN GÖRECEĞİ SEVİYEYE ULAŞTI’’

Ziyarette konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Burada bulunmaktan mutluluk duyduk. Başkanlığımıza yaptığınız ziyaret dolayısıyla bugün sizleri ziyaret etmek istedim. Sözlerime başlarken merhum Mili Görüş lideri Prof.Dr. Necmeddin Erbakan Hocamızı rahmetle yad etmek isterim. Tekirdağımız yeni Büyükşehir oldu. Bendeniz de kurucu başkanıyım. O bakımdan ilk 2 yılımız kuruluş ve kadro çalışmalarıyla, ikinci 2 yılımız alt yapı çalışmalarıyla geçti. Artık şimdi hizmetlerimiz halkımızın göreceği seviyeye ulaşmış durumdadır. Biz her zaman görüş dilek ve temennilerinize açığız. Netice itibariyle beni her ne kadar Cumhuriyet Halk partisi seçmeni seçse de, seçildikten sonra artık ben 1 milyon Tekirdağlının başkanıyım ve her vatandaşa hizmetle mükellefim. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. ‘’dedi.

ERBAKAN İSMİNİN YAŞATILMASINI TALEP ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan; ‘’Sizi ağırlamaktan memnun olduk. Biz idarecilerimize ancak dua ederiz. Yol gösteririz. Yapılması gereken varsa bunu bir raporla takdim ederiz. Sorunları tesbit ve çözümleri noktasında çalışır ve takdim ederiz. Yani çözümü kendimize saklamayız. Netice itibariyle biz burada Tekirdağımızda yaşıyoruz. İlimiz sanayi, tarım, lojistik ve turizm açısından gözde bir kenttir. Her geçen gün de göç almaya devam etmektedir. Gelişen ve nüfusu artan bir kent. O bakımdan yatırımlarımız kısa vadeli değil uzun vadeli çalışmalar olmalı. Allah rahmet eylesin Erbakan Hocamız anlı çözümler değil köklü değişiklikler öngörmüştür. 11 aylık iktidarında işçi,çiftçi,memur, sanayici, üretici, emekli, toplumun her kesimi nefes aldı. Hortumlar kesildi. Denk bütçe yapıldı. Faiz lobisinin eli kırıldı. Söyledikleri ve yaptıkları şimdi daha iyi anlaşılmaktadır. Bizler, merhum liderimiz 54. Hükümetin Başbakanı Prof.Dr.Necmeddin Erbakan Hocamızın isminin uygun bir cadde, park, kültür merkezinde yad edilmesini talep ediyoruz. Ziayaretiniz için tekrar teşekkür ederiz, sağolun var olun’’ ifadelerini kullandı.