Kapaklı Gazetesi  - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in Değirmenaltı’ndaki temizlik çalışmaları ile ilgili paylaşımına tepki göstererek ‘’ Kendine buradan pay biçmesin. Temizliği yaptıran biziz.’’ dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel arasındaki gerilim sürüyor. Geçtiğimiz günlerde ikilinin arasında yaşanan polemiklere bir yenisi eklendi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Değirmenaltı’ndaki sahilde fotoğraf çekilerek temizlik çalışmaları yürüttüklerini ifade ederken Başkan Albayrak’a eleştirilerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Yüksel’e cevabı ise sert oldu. 

‘’SEÇİLMİŞ BAŞKANLAR AMİGOLUK YAPMASIN’’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ‘’Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamı da, Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı makamı da Resmi makamlardır. Bu makamlara seçilmiş başkanların amigoluk yapma gibi bir lüksü olmaz, yasalarda buna elvermez. Resmi dille konuşulması gerekir. Ayrıca dün Cüneyt Yüksel'in Değirmenaltı'nda çekildiği ve temizliğe başladığımız dediği yerdeki elemanların tamamı Büyükşehir Belediyesine bağlı elemanlardır. Kendine buradan pay biçmesin. Temizliği yaptıran biziz " dedi.