Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu’nun Sarılar köyü yakınlarında 8 Temmuz Pazar günü meydana gelen tren kazasında, objektiflere yalın ayak poz veren Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’e sert sözlerle yüklendi.

“YÜKSEL ŞOV YAPTI”

Çorlu’da yayın yapan Haber 282 muhabirlerinden Abdurrahim Yıldırım’ın sorularını yanıtlayan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’i şov yapmakla suçladı.

“ASIL ŞOVMEN YALIN AYAK GEZENLERDİ”

CHP grubunun Çorlu’da yaşanan tren kazası ile ilgili verdiği önergeyi şov olarak yorumlayanlara sert bir dille cevap veren Aygun, “O canların yitirilmesi şov değildi. Asıl şovu yapanlar yalın ayak orada gezenlerdi. Sizlerde hatırlarsınız bir siyasi partinin il başkanı orada canlar yitirilirken yalın ayak şov yapıyordu. Yitirilen canların hesabını sormak için ne günü bekleyeceğiz? Araştırma, önerge vermek için özel gün mü beklemek gerekiyor? Meclis tatile giriyor diye bir şey yok. İnşallah meclis açıldığında kendileri bu önergeyi verebiliyorlarsa versinler” ifadelerini kullandı.