Kapaklı Gazetesi - Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, partisinin Kapaklı ilçe teşkilatına ziyarette bulundu.

Tekirdağ’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Kapaklı’da da partililer ile bir araya geldi. Aygun’un CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’na gerçekleştirdiği ziyarette CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve yönetimi, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili hazır bulundu.

‘’KIRGINLIKLARIN BİTMESİNİ UMUYORUZ’’

Ziyarette konuşan Milletvekili Özcan Aygun, ‘’Bugünü Tekirdağ’a ayırdık ve sizden sonra da diğer ilçelerdeki teşkilatlarımıza ziyaret gerçekleştireceğiz. Öncelikle geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yeni yönetimimizin Kapaklı’ya yeni bir heyecan getireceğini düşünüyorum. Bu heyecanın kırgınlıkları bitirmesini umuyoruz. Kapaklı Türkiye’nin bir örneği, burada 81 ilden gelen vatandaşlarımız var. Yerel seçimlerde maalesef bir yenilgi aldık. 31 Mart’ta Kapalı Belediyesi’ni kaybetmiş olabilir ama bu maç burada bitmez.’’ İfadelerini kullandı.

‘’AFAD İLE KOORDİNELİ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTECEĞİZ’’

Ayrıca önceki gece Elazığ’da gerçekleşen deprem ile ilgili CHP olarak harekete geçtiklerini dile getiren Aygun, ‘’Bölge milletvekillerimiz ile sürekli görüşüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak depremin ilk anından beri oradayız ve süreç devam ediyor. Şu an partimiz herhangi bir talimatta bulunmadı, yine de hazırlıklı olmalıyız. İhtiyaç halinde erzak ve kıyafet talep edilebilir. Parti olarak bu süreci AFAD üzerinden koordineli bir şekilde yürüteceğiz. Canını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.’’ şeklinde konuştu.

‘’KAPAKLI’YA DAHA ÇOK KONTENJAN VERİLSİN’’

Milletvekili Aygun’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ise; ‘’Bizleri onurlandırdığınız için teşekkürler. Kapaklı hem siyaseten, hem de ihtiyaçlar açısından her zaman Çerkezköy’ün arka bahçesi olmuştur. Biz bunu istemiyoruz. Tekirdağ ilçeleri içinde en hızlı büyüyen ve hala büyümekte olan bir ilçeyiz. Bu vesile ile yaklaşan il kongresinde de Kapaklı’ya daha çok kontenjan ayrılmasını istiyoruz.’’ dedi.

‘’BELEDİYEDE CHP’NİN BAYRAĞI DALGALANACAK’’

31 Mart 2019’da gerçekleşen yerel seçimler hakkında da konuşan Yılmaz, ‘’Kaybedilmiş bir belediye var ve yeniden almak için var gücümüzle çalışacağız. İnşallah partimizin 100. Yılında Kapaklı Belediyesi’nde CHP’nin bayrağı dalgalanacak. Hiç kimseye bir küskünlüğümüz yahut kırgınlığımız yok. Bizler artık seçilmiş bir kişiyiz ve herkese eşit mesafede durmaya özen göstereceğiz. Partimizde demokrasi var. Şu anlık tek hedefimiz 2023’te gerçekleşmesi beklenen yerel seçimler.’’ Diyerek konuşmasını noktaladı.