Ak Parti Aday Adayı Avukat Ercan Üçel 2 Kasım 2013 cumartesi saat 13.30’da Ak Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen yemekli toplantıda resmi aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, Gençlik Kolları Başkanı Ersin Gürses, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları, İrfan Demir, Akın Yılmaz, Recep Bıyık, Şakir Demirel, Salih Bezgin, Ömer Karadeniz, AK Parti Kapaklı Meclis Üyeleri ve Parti Üyeleri yemeğe katıldı.

Kısaca kendini tanıtan Üçel, Avukat olması sebebiyle Belediye mevzuatı, İmar Kanunu ve İhale Kanunu hakkında bilgiye sahip olduğunu bununda bir avantaj olduğunu vurguladı.

“Kapaklı halkının ‘Halka Hizmet, Hakka Hizmet’ anlayışla yol alacak AK Parti Belediyeciliğine ihtiyacı var”
Kaybedilen senelerin hızla telafi edilmesi, hukuksuzluğa dur denilmesi Kapaklı halkının özlem duyduğu tüm hizmetlere kavuşturulması gerektiğini ifade etti. Bunun için de Kapaklı halkının ‘Halka Hizmet, Hakka Hizmet’ anlayışla yol alacak AK Parti Belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu söyledi.


Kapaklı halkına “İyi ki Kapaklı da yaşıyorum” dedirtmek için adayım!
Kapaklı Belediyesi, çağın gereklerine ayak uyduramamış, donmuş kalmış bir belediyedir. Değerli vatandaşlarımızın, çağın getirdiği modernlikten, hizmetten yoksun bırakılmış olması büyük bir haksızlıktır. Bu durumu Ak Partili kadroyla can vererek, yaşanan hukuksuzluklara son vermek, hukuki bilgi birikimi ile Kapaklı’ yı çağdaş, modern bir kent haline getirerek düzelteceğini söyledi. Kapaklı halkı “İyi ki Kapaklı da yaşıyorum” , “Tekirdağ’ında Kapaklı İlçesi var ki görülmeye değer dedirtmek için adayım” dedi.

“Seçilen adayımız için seçim süresince her türlü desteği vereceğim”
Birbirinde değerli aday adayı arkadaşlarının da aynı düşünceler içinde olduğunu vurgulayan aday kim gösterilirse gösterilsin, siyasi fikir ve görüşlerine sonuna kadar katıldığım partisinin ve seçilen adayımız için seçim süresince her türlü desteği vereceğini söyledi.

“HALKA VE HAKKA HİZMET AŞKI, GÖNÜLDEN GELİYORSA YARIM KALMAZ” DİYEN Av. Ercan Üçel katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

kapakli-ak-parti-av-ercan-ucel3 kapakli-ak-parti-av-ercan-ucel1