Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Akın Yılmaz, gazetemizi ziyaret etti.

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Akın Yılmaz, 4 Mayıs 2018 Cuma günü saat 14:00’da gazetemize ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Akın Yılmaz’ın yanısıra Ak Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk de hazır bulunurken, Yılmaz ve Aktürk’ü Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil karşıladı. Gerçekleşen ziyarette konuşan Yılmaz, Kapaklı’nın bir vekile ihtiyacının olduğunu vurgularken şu ifadeleri kullandı; ‘’ Bizim amacımız Akın Yılmaz’ın vekil olması değil, Kapaklı ve Tekirdağ’ı temsilen bir vekil çıkartabilmek ve ilçemiz adına güzel hizmetler yapabilmektir.’’

‘’ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ’’

24 Haziran’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin ülkemiz için çok önemli olduğunu kaydeden Akın Yılmaz, ‘’Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Dün ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ettik bugün de Kapaklı’daki basın mensubu arkadaşlarımızı gezerek halini hatrını soracağız. Ayın 21’inde çalışmalarımız neticelenecek. Umarım güzel çalışmalarla Tekirdağımız için güzel sonuçlar alacağımız bir seçim olur. Bizim amacımız Akın Yılmaz’ın vekil olması değil, Kapaklı ve Tekirdağ’ı temsilen bir vekil çıkartabilmek ve ilçemiz adına güzel hizmetler yapabilmektir. Biliyorsunuz ülkemiz çok kritik bir dönemden geçiyor, bu önümüzdeki seçimler de bu bağlamda çok önemli bir konumda. ‘’ dedi.

‘’KAPAKLI’NIN YATIRIM ALMASI LAZIM’’

Yılmaz’ın gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, ziyaretten dolayı Yılmaz’a teşekkür etti. Parti gözetmeksizin Kapaklı’nın bir milletvekili olması gerektiğini dile getiren Çil, ‘’Burada geçen dönem de aynısını dile getirmiştik, fakat şans Çerkezköy’den yana güldü. İnşallah bu dönem Kapaklı’dan bir arkadaşımız seçilebilecek sırada milletvekili adayı olur. Çünkü Kapaklı’nın mecliste temsil edilmesi gerek. Kapaklı için son dört yıl hükümet yatırımı açısından büyük bir kayıptır. Kapaklı’nın artık bu yatırımları alması lazım ve bunun için de mecliste bir temsilcimiz olmalı. Bu sebepten ötürü Kapaklı’nın bir vekili olursa, yatırımların daha etkin bir şekilde ilçemize geleceğini düşünüyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.