Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, her iki belediyedeki meclis üyeliği görevinden de istifa etti.

Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, 26 Nisan 2018 Perşembe günü Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği görevlerinden istifa etti. Her iki belediyedeki meclis üyeliği görevinden de istifa eden Akın Yılmaz, Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığına başvuruda bulunacağını açıkladı.

‘’HEPİMİZ KAPAKLI’NIN TEMSİL EDİLMESİNİ İSTİYORUZ’’

İstifa dilekçesini imzaladıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Milletvekili Aday Adayı olacağını açıkladı. Kapaklı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edilmesi gerektiğini belirten Yılmaz, ‘’Önümüzde 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler var. Milletvekilliği adaylığı ile ilgili gerekli istişarelerimizi gerek kamuoyuyla, gerek sivil toplum kuruluşları, gerekse teşkilat mensupları ile yaptık. Bu neticede Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı dilekçelerimizi teslim edeceğiz, inşallah Tekirdağımız için hayırlı olur. Bu hiç kimsenin kişisel meselesi değildir. Kapaklımız büyüdü, büyük bir ilçe oldu. Hepimiz Kapaklı’nın bir milletvekili ile temsil edilmesini istiyoruz. İnşallah bu süreçte de partimizi en iyi şekilde temsil edecek arkadaşlar sıralarını alacaklardır.’’ dedi.

‘’ADALET VE KALKINMA PARTİSİ’NİN BİR NEFERİYİM’’

Önümüzdeki günlerde düzenleyeceği kahvaltı ile basın mensuplarının sorularına kapsamlı yanıtlar vereceğini de belirten Yılmaz, ‘’Ben yıllarca teşkilatımızda türlü görevler yaptım. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bir neferiyim. Bu süreçlerde de böyle olacak. Biz %52’lik bir oy almış Kapaklı’nın temsil edilmesi ve Kapaklı’dan Ak Partili bir belediye başkanı çıkma taraftarıyız. İnşallah ileriki günlerde düzenleyeceğimiz kahvaltı programımızda basın mensuplarımız ile bir araya geleceğiz.’’ İfadelerini kullandı.